După ce anul acesta Mi­nisterul Afacerilor Interne a organizat, în premieră, la şcolile de agenţi şi subofiţeri, o sesiune de admitere în ia­nuarie, în prima lună a anului 2019 va avea loc o nouă sesiune de admitere. Acesta este motivul pentru care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău recruteză, în momentul de faţă, candidaţi pentru participarea la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Ză­gănescu” Boldeşti, pentru sesiunea de admitere ianuarie 2019.

La concursul de admitere din iarnă sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an.

Tinerii interesaţi să se înscrie la concurs sunt aşteptaţi cu cererile de înscriere până la data de 23 noiembrie la sediul Inspectoratului. Biroul de Presă al ISU Buzău transmite că  „recrutarea candidaţilor de pe raza judeţului Buzău se va realiza la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă <Neron Lupaşcu> al judeţului Buzău din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, în fiecare zi de luni – vineri între orele 09:00-15:00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor”.

Mai multe informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare,

valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de răspuns, tematica şi bibliografie etc. vor putea fi accesate la adresele web: www.igsu.ro, www. scoaladepompieri.ro, www.isubuzau.ro  etc., precum şi la sediul inspectoratului la Serviciul Resurse Umane  sau la telefoanele 0238.721 301, 0238.724 089 şi 0238.724 059 interior  27.112 / 27.114.

DISTRIBUIȚI
loading...