În contextul celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, OPINIA continuă să prezinte, şi în acest an, în ediţia sa electronică, ciclul de emisiuni sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, care îşi propune să aducă în atenţia publicului personalităţile, momentele şi simbolurile care au stat la temelia realizării Marii Uniri de la Alba Iulia.

Astfel, prima emisiune din acest an a seriei „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” a fost postată pe site-ul OPINIA, www.opiniabuzau.ro. Emisiunea de faţă, a şaizeci şi treia din ciclul realizat de doctorul în {tiinţe Politice Alba Catrinel Popescu, conţine evocarea apostolului Basarabiei, Pantelimon Halippa, partea a doua a filmului documentar „Cuvintele zilei” şi un Dialog Esenţial cu dr. Florian Bichir despre Centenar, identitate naţională şi Ro­mânia anului 2019.

In aceasta editie puteti urmari: evocarea apostolului Basarabiei, Pantelimon Halippa, partea a doua a filmului documentar "Cuvintele zilei" si un Dialog Esential cu Dr. Florian Bichir despre Centenar, identitate nationala si Romania anului 2019. Va doresc vizionare placuta! 🙂

Gepostet von Alba Popescu am Donnerstag, 27. Dezember 2018

 

DISTRIBUIȚI
loading...