Returul Ligii a 3-a porneşte la drum în acest week-end cu a doua etapă din program, prima rundă fiind amânată, săptămâna trecută, din cauza condiţiilor meteorologice, pentru data de 28 martie. În aceste condiţii, cele două echipe buzoiene vor deschide stagiunea în faţa propriilor suporteri, cu două dueluri de foc, CSM Rm. Sărat, vineri, cu Unirea Slobozia, iar Metalul sâmbătă, pe terenul sintetic, cu FCSB 2.

CSM Rm. Sărat – Unirea Slobozia, vineri, ora 15,00

Fotbaliştii râmniceni au parte, chiar din primul meci oficial al anului, de o confruntare cu una dintre cele mai puternice echipe din serie, Unirea Slobozia, care, deşi la 6 puncte de liderul Progresul Spartac, n-a renunţat încă la ideea promovării.

Elevii lui Marius Tîrîlă reiau campionatul de pe poziţia a 9-a, după un sezon de toamnă modest, departe de aşteptările suporterilor. În tur, la Slobozia, echipa râmniceană a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri, 1-6, un motiv în plus de ambiţie pentru un start cu dreptul în stagiunea de primăvară.

Metalul Buzău – FCSB 2, sâmbătă, ora 15,00

Metalul începe sezonul de primăvară cu gândul de a repeta parcursul din prima parte a campionatului, încheiată pe locul 5, la egalitate de puncte, 28, cu Unirea Slobozia, şi cu numai o înfrângere suferită în primele 13 etape, cea în faţa liderului Progresul Spartac. Primul obstacol din 2018 pentru elevii lui Vali Stan e FCSB 2, formaţia secundă a vicecampioanei.

Un adversar dificil în orice condiţii, care îşi poate schimba de la meci la meci garnitura de start şi, deci, cu o tactică mai greu de contracarat. Buzoienii vin după o pauză de iarnă fructuoasă, din care echipa a ieşit întărită, vezi transferurile lui Ionuţ Radu şi Vasile Nicola- şi, una peste alta, cu dorinţa de a demonstra că poziţia ocupată la finalul turului, ca şi nou promovată, nu este deloc întâmplătoare.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 15-a, program:

 • vineri, ora 15,00:

Delta Tulcea – ACSM Olteniţa

CSM Rm. Sărat – Unirea Slobozia

 • sâmbătă, ora 15,00:

Înainte Modelu – Axiopolis Cernavodă

Metalul Buzău – FCSB 2

Progresul Spartac – Sportul Chiscani

Farul Constanţa – FC Voluntari 2

Victoria Traian – Agricola Borcea

Clasament

 1. Progresul 34 p.
 2. Farul 32 p.
 3. Axiopolis 29 p.
 4. Slobozia 28 p.
 5. METALUL 28 p.
 6. FC Voluntari 2 24 p.
 7. FCSB 2 23 p.
 8. Modelu 16 p.
 9. CSM RM. SĂRAT 16 p.
 10. Olteniţa 10 p.
 11. Tulcea 9 p.
 12. Borcea 8 p.
 13. Chiscani 4 p.
 14. Traian 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...