O echipă din Liga I, participantă în play-off sezonul trecut, profită din plin de relațiile pe care impresarul buzoian Antonio „Pufi” Stoian le are în fotbalul european. La Sepsi Sf. Gheorghe a ajuns, de curând, prin intermediul fostului portar al Gloriei, un al treilea jucător, fundașul stânga francez Hugo Konongo.

În vârstă de 27 de ani, acesta a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Konongo a jucat ultima oară la Cherno More Varna (Bulgaria), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la ES Paulhan, CS Sedan sau US Créteil.

Tot prin intermediul lui Pufi Stoian, la gruparea din Sf. Gheorghe au mai ajuns în această vară fundașul central croat Hrvoje Barisic și mijlocașul olandez Ben Moussa.

DISTRIBUIȚI
loading...

5 COMENTARII

  1. Bravo Pufi, te felicit pentru realizarile tale, pacat ca marii alesi ai orasului sunt orbi sau mai bine spus, nu au habar cu ce sa mananca performanta , dau si ei din coate ca de, da bine la lume si la partid. Patetici, bine ca tin la club toate fosilele, care habar nu au sa faca un contract cu un jucator( vezi cazul Ciprian Petre)

  2. Asa pentru cultura dvs, uitati-va pe FRF, sa vedeti ca Ana Maria Prodan nu figureaza pe lista federatiei, Bogdan Mara, sa nu mai spun de fratii Becali, toti au firme cu statut de intermediere, nu figureaza pe lista, si va mai dau inca4-5 nume care sunt agenti, faca transferuri, si nu au treaba cu federatia. Vrajeala asta sa te inscri la federatie, este o mare golaneala a federatiei sa mai poata lua si ei niste bani …..

  3. Nici nu trebuie sa figureze pe lista federatiei stimate domn Justice, daca nu stiti regulamentul , va spun eu, agentii fifa mai nou se numesc intermediari, daca detii o firma care are in actul constitutiv si activitate sportiva si de intermediere, nu are nimic de aface cu federatia, iar din ce stiu eu, pufi are o firma numita Top Eleven.Face transferuri de ani de zile, in prima liga si afara, deci nu mai incercati sa il denigrati degeaba, omul este profesionist in ce face, cunoscut la toate cluburile din tara, deci , intrebari de acest gen, mi se par inutile .
    Ca vor asa zisi “ prieteni” sa nu recunoasca ca este un profesionist, si isi musca degetele , asta este altceva.

    • Nu stergeti , pentru ca are o intrebare pertinenta in el ! Aveti informatii credibile la aceasta intrebare ?

Comments are closed.