27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:21 AM
dragaica

Monden

Importanța mobilei într-o locuință

Monden  |
17.05.2017, 14:10
746

   Mobilierul într-o casă este precum un preparat sofisticat în meniul unui restaurant. Pentru că ocupă majoritatea spațiului dintr-o locuință, mobila vă ajută să vă transformați casa într-una primitoare. Atunci când alegeți mobilierul pentru camera de zi, este important să alegeți piese care nu se demodează ușor, care sunt funcționale și se potrivesc spațiului și bugetului dvs. Aveți de ales între mobilier modern, tradițional sau puteți alege un pic din ambele într-un amestec eclectic unic. Pentru că nu există reguli stricte, nu trebuie să vă fie teamă să fiți creativ atunci când aveți de ales din cadrul unui magazin de mobilă.

Mobilier pentru camera de zi

   Această cameră este de obicei zona principală în care stați dumneavoastră și familia dumneavoastră, deci este important să alegeți mobilier confortabil și practic. Piesele principale de mobilier pot include o canapea clasică sau o canapea modulară, fotolii sau un șezlong. Dacă aveți copii mici, pielea poate fi mai ușor de curățat decât țesătura și își va păstra forma mai mult timp.

   Dacă dvs. și familia dvs sunteți iubitori de filme, luați în considerare cumpărarea unor fotolii asemănătoare cu cele din sala de spectacole care vă vor oferi confortul în nopțile în care veți viziona filmele preferate. Asigurați-vă că aveți o măsuță de cafea pentru a ține băuturile, și corpuri de iluminat care să vă asigure lumina potrivită pentru activități cum ar fi cititul, scrisul sau vizionarea programelor preferate la televizor.

   Mobila pe care se află poziționat televizorul ar trebui să aibă o mulțime de spații de stocare pentru echipamente electronice, DVD-uri, CD-uri și jocuri pe televizor.

   Un raft de bibliotecă este un plus minunat, pe care vă puteți aranja cărțile dvs. preferate, jocurile pentru copii și fotografiile de familie. O altă soluție pentru a putea expune fotografiile sau suvenirurile preferate este achiziționarea de comode. Acestea își pot găsi la fel de bine locul și în dormitor.

Mobila din bucătărie

   Indiferent dacă aveți o bucătărie mare sau una mică, este important să decorați cu atenție spațiul în care familia dvs. stă și mănâncă împreună. Mobilierul din sala de mese poate fi tradițional și formal pentru distracția oaspeților și a familiei. Luați în considerare o masă extensibilă care poate fi deschisă atunci când aveți invitați mai mulți.

   Pentru un aspect mai informal, alegeți o masă rotundă. Puteți opta pentru scaune care vin la set sau să alegeți scaune de culori diferite pe care se le combinați. Asigurați-vă că ați cumpărat scaune care sunt confortabile și nu doar cu un aspect plăcut.

   Nu uitați nici de corpurile suspendate din bucătărie care trebuie să se potrivească ca și culoare și design cu restul mobilierului din bucătărie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker