27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:16 AM

Monden

Importanța mobilei într-o locuință

Monden  |
17.05.2017, 14:10
855

   Mobilierul într-o casă este precum un preparat sofisticat în meniul unui restaurant. Pentru că ocupă majoritatea spațiului dintr-o locuință, mobila vă ajută să vă transformați casa într-una primitoare. Atunci când alegeți mobilierul pentru camera de zi, este important să alegeți piese care nu se demodează ușor, care sunt funcționale și se potrivesc spațiului și bugetului dvs. Aveți de ales între mobilier modern, tradițional sau puteți alege un pic din ambele într-un amestec eclectic unic. Pentru că nu există reguli stricte, nu trebuie să vă fie teamă să fiți creativ atunci când aveți de ales din cadrul unui magazin de mobilă.

Mobilier pentru camera de zi

   Această cameră este de obicei zona principală în care stați dumneavoastră și familia dumneavoastră, deci este important să alegeți mobilier confortabil și practic. Piesele principale de mobilier pot include o canapea clasică sau o canapea modulară, fotolii sau un șezlong. Dacă aveți copii mici, pielea poate fi mai ușor de curățat decât țesătura și își va păstra forma mai mult timp.

   Dacă dvs. și familia dvs sunteți iubitori de filme, luați în considerare cumpărarea unor fotolii asemănătoare cu cele din sala de spectacole care vă vor oferi confortul în nopțile în care veți viziona filmele preferate. Asigurați-vă că aveți o măsuță de cafea pentru a ține băuturile, și corpuri de iluminat care să vă asigure lumina potrivită pentru activități cum ar fi cititul, scrisul sau vizionarea programelor preferate la televizor.

   Mobila pe care se află poziționat televizorul ar trebui să aibă o mulțime de spații de stocare pentru echipamente electronice, DVD-uri, CD-uri și jocuri pe televizor.

   Un raft de bibliotecă este un plus minunat, pe care vă puteți aranja cărțile dvs. preferate, jocurile pentru copii și fotografiile de familie. O altă soluție pentru a putea expune fotografiile sau suvenirurile preferate este achiziționarea de comode. Acestea își pot găsi la fel de bine locul și în dormitor.

Mobila din bucătărie

   Indiferent dacă aveți o bucătărie mare sau una mică, este important să decorați cu atenție spațiul în care familia dvs. stă și mănâncă împreună. Mobilierul din sala de mese poate fi tradițional și formal pentru distracția oaspeților și a familiei. Luați în considerare o masă extensibilă care poate fi deschisă atunci când aveți invitați mai mulți.

   Pentru un aspect mai informal, alegeți o masă rotundă. Puteți opta pentru scaune care vin la set sau să alegeți scaune de culori diferite pe care se le combinați. Asigurați-vă că ați cumpărat scaune care sunt confortabile și nu doar cu un aspect plăcut.

   Nu uitați nici de corpurile suspendate din bucătărie care trebuie să se potrivească ca și culoare și design cu restul mobilierului din bucătărie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker