27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:44 AM

Monden

Importanța mobilei într-o locuință

Monden  |
17.05.2017, 14:10
988

   Mobilierul într-o casă este precum un preparat sofisticat în meniul unui restaurant. Pentru că ocupă majoritatea spațiului dintr-o locuință, mobila vă ajută să vă transformați casa într-una primitoare. Atunci când alegeți mobilierul pentru camera de zi, este important să alegeți piese care nu se demodează ușor, care sunt funcționale și se potrivesc spațiului și bugetului dvs. Aveți de ales între mobilier modern, tradițional sau puteți alege un pic din ambele într-un amestec eclectic unic. Pentru că nu există reguli stricte, nu trebuie să vă fie teamă să fiți creativ atunci când aveți de ales din cadrul unui magazin de mobilă.

Mobilier pentru camera de zi

   Această cameră este de obicei zona principală în care stați dumneavoastră și familia dumneavoastră, deci este important să alegeți mobilier confortabil și practic. Piesele principale de mobilier pot include o canapea clasică sau o canapea modulară, fotolii sau un șezlong. Dacă aveți copii mici, pielea poate fi mai ușor de curățat decât țesătura și își va păstra forma mai mult timp.

   Dacă dvs. și familia dvs sunteți iubitori de filme, luați în considerare cumpărarea unor fotolii asemănătoare cu cele din sala de spectacole care vă vor oferi confortul în nopțile în care veți viziona filmele preferate. Asigurați-vă că aveți o măsuță de cafea pentru a ține băuturile, și corpuri de iluminat care să vă asigure lumina potrivită pentru activități cum ar fi cititul, scrisul sau vizionarea programelor preferate la televizor.

   Mobila pe care se află poziționat televizorul ar trebui să aibă o mulțime de spații de stocare pentru echipamente electronice, DVD-uri, CD-uri și jocuri pe televizor.

   Un raft de bibliotecă este un plus minunat, pe care vă puteți aranja cărțile dvs. preferate, jocurile pentru copii și fotografiile de familie. O altă soluție pentru a putea expune fotografiile sau suvenirurile preferate este achiziționarea de comode. Acestea își pot găsi la fel de bine locul și în dormitor.

Mobila din bucătărie

   Indiferent dacă aveți o bucătărie mare sau una mică, este important să decorați cu atenție spațiul în care familia dvs. stă și mănâncă împreună. Mobilierul din sala de mese poate fi tradițional și formal pentru distracția oaspeților și a familiei. Luați în considerare o masă extensibilă care poate fi deschisă atunci când aveți invitați mai mulți.

   Pentru un aspect mai informal, alegeți o masă rotundă. Puteți opta pentru scaune care vin la set sau să alegeți scaune de culori diferite pe care se le combinați. Asigurați-vă că ați cumpărat scaune care sunt confortabile și nu doar cu un aspect plăcut.

   Nu uitați nici de corpurile suspendate din bucătărie care trebuie să se potrivească ca și culoare și design cu restul mobilierului din bucătărie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker