27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:50 AM

Opinii

Și arestat, Ghiță își va sluji stăpânii

de Călin BOSTAN
Opinii  |
20.04.2017, 00:00
2019

   Ziceau unii că arestarea lui Sebastian Ghiță înainte de Paș­te ar fi picat într-un moment neporivit din punct de vedere mediatic, că românul este cu un ochi la drob și cu unul la ouăle mai mult sau mai puțin încondeiate, că subiectul nu va putea fi tocat așa cum se cuvine pe la televiziuni, de către experți din toată gama, de la Monica Tatoiu și până la Mugur Ciuvică. Și că, vezi-Doamne, nu va da ocazia celor de la putere să profite de eveniment și să strecoare pe sub ușa Parlamentului sau a Guvernului vreo nouă minune din ciclul „Noaptea, ca hoții“.

   Realitatea s-a dovedit, însă, alta. Nici n-a cântat cocoșul de trei ori, că ecranele televizoarelor s-au umplut cu mutre inepte care își dau cu părerea asupra subiectului, pe teme precum extrădarea și azilul politic, cu bonusuri despre sirene și murături depozitate prin adăposturile de protecție civilă. Și subiectul se va întinde, nu doar pe perioada de până la aducerea în țară a fostului  de­putat.

   Iar discuțiile pe tema în cauză vor acoperi, bineînțeles, vrăjile coaliției guvernamentale. Cum ar fi aberația constituirii unei comisii de anchetă a unor eventuale fraude din timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009, comisie condusă de Liviu Dragnea, condamnat definitiv pentru fraudă electorală. Sau faptul că biata Lege a salarizării unitare a este pe cale de a rămâne orfană de ambii părinți și de a fi părăsită de nași. Și câte altele vor urma, căci Dragnea și Tăriceanu au resurse inepuizabile, pentru simplul motiv că au mintea   odih­nită.

   Așa că, și arestat, Ghiță își va sluji stăpânii.

Comentarii

Ghiță, ca orice om, are și el instinct de conservare. (20 Apr, 08:59)
Pixelu jacuzi

Departe de mine să fiu avocatul haiducului Dragnea dar să-i pui în cârcă „condamnarea definitivă pentru fraudă electorală” ca urmare a mizeriei de dosar din care s-a ales cu această sintagmă dă dovadă de, ca să fiu politicos am să-i spun, naivitate. Și ce-i rău în faptul că s-ar putea face lumină în subiectul votului-viteză de la Paris? Cel mai informat român, după cum singur se caracteriza, spune acum că le umplea botul de sânge slugilor dacă afla că au mânărit procentele. Simpatic, nu!

Raspunde

Stiri Agerpres

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:01 AM

Este a 328 a zi a anului 2017.

Acord în cadrul opoziției siriene pentru trimiterea unei delegații unite la negocierile de la Geneva
Vineri, Noiembrie 24, 2017 01:52 AM

Opoziția siriană a ajuns la un acord pentru trimiterea unei delegații unite la negocierile cu regimul, de la Geneva, sub egida ONU, transmite AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker