27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:39 AM

Opinii

Și arestat, Ghiță își va sluji stăpânii

de Călin BOSTAN
Opinii  |
20.04.2017, 00:00
745

   Ziceau unii că arestarea lui Sebastian Ghiță înainte de Paș­te ar fi picat într-un moment neporivit din punct de vedere mediatic, că românul este cu un ochi la drob și cu unul la ouăle mai mult sau mai puțin încondeiate, că subiectul nu va putea fi tocat așa cum se cuvine pe la televiziuni, de către experți din toată gama, de la Monica Tatoiu și până la Mugur Ciuvică. Și că, vezi-Doamne, nu va da ocazia celor de la putere să profite de eveniment și să strecoare pe sub ușa Parlamentului sau a Guvernului vreo nouă minune din ciclul „Noaptea, ca hoții“.

   Realitatea s-a dovedit, însă, alta. Nici n-a cântat cocoșul de trei ori, că ecranele televizoarelor s-au umplut cu mutre inepte care își dau cu părerea asupra subiectului, pe teme precum extrădarea și azilul politic, cu bonusuri despre sirene și murături depozitate prin adăposturile de protecție civilă. Și subiectul se va întinde, nu doar pe perioada de până la aducerea în țară a fostului  de­putat.

   Iar discuțiile pe tema în cauză vor acoperi, bineînțeles, vrăjile coaliției guvernamentale. Cum ar fi aberația constituirii unei comisii de anchetă a unor eventuale fraude din timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009, comisie condusă de Liviu Dragnea, condamnat definitiv pentru fraudă electorală. Sau faptul că biata Lege a salarizării unitare a este pe cale de a rămâne orfană de ambii părinți și de a fi părăsită de nași. Și câte altele vor urma, căci Dragnea și Tăriceanu au resurse inepuizabile, pentru simplul motiv că au mintea   odih­nită.

   Așa că, și arestat, Ghiță își va sluji stăpânii.

Comentarii

Ghiță, ca orice om, are și el instinct de conservare. (20 Apr, 08:59)
Pixelu jacuzi

Departe de mine să fiu avocatul haiducului Dragnea dar să-i pui în cârcă „condamnarea definitivă pentru fraudă electorală” ca urmare a mizeriei de dosar din care s-a ales cu această sintagmă dă dovadă de, ca să fiu politicos am să-i spun, naivitate. Și ce-i rău în faptul că s-ar putea face lumină în subiectul votului-viteză de la Paris? Cel mai informat român, după cum singur se caracteriza, spune acum că le umplea botul de sânge slugilor dacă afla că au mânărit procentele. Simpatic, nu!

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker