E luna cadourilor! Însă pentru cei mai necăjiţi dintre copiii buzoieni, abandonaţi sau lipsiţi de posibilităţi financiare, este o luna tristă. Iar cine se gândeşte la ei în această perioadă, face gestul cel mai nobil. Primii care au sărit în ajutorul acestei categorii sociale au fost părinţii şi micii artişti ai grupului vocal Happy Kids, ce s-au transformat în ajutoarele lui Moş Crăciun şi au pornit, începând de azi, o campanie de voluntariat în folosul copiilor.

În plus, vor susţine şi un spectacol caritabil imediat după Sfântul Nicolae, pentru cine vrea să continue ajutorul şi să contribuie la achiziţionarea de haine, alimente sau materiale igienice pentru aceşti copii.

„Dacă vreţi să contribuiţi cu orice sumă de bani…“

„Startul l-am dat azi, iar până acum, din ajutoarele noastre s-au achiziţionat hăinuţe (body-uri, salopete, căciuliţe, bluze, pantaloni, costumaşe) scutece de finet, păturele şi prosoape de baie, toate noi, pentru copilaşii care au atât de mult nevoie de ele. Ar mai fi nevoie de multe altele (cosmetice pentru baie, Bepanthene, şerveţele umede, hăinuţe de iarnă pentru diferite vârste, jucării). Dacă vreţi să contribuiţi cu orice sumă de bani pentru achiziţionarea acestor lucruri, vă rugăm să contactaţi unul dintre părinţii implicaţi direct din grupul Happy Kids: Nicoleta Bunea, Gabriela Barbu sau eu, Claudia Mihălceanu. Totul se va dona, totul se va transforma în zâmbet pentru aceşti copii sărmani!”, a explicat Claudia Mihălceanu, unul dintre părinţii implicaţi în această campanie.

Concert şi urnă pentru donaţii

Claudia ne-a mai spus şi despre alternativa acestei campanii. Dacă nu vă vine la îndemână să ajungeţi cu haine sau alimente, aveţi la dispoziţie urna, începând cu 7 decembrie. Aceasta va fi instalată în cadrul  spectacolului „Bună seara la Moş Ajun” al Palatului Copiilor, ce va avea loc imediat după ziua de Moş Nicolae, de la ora 17,30, la Sala Consiliului Judeţean Buzău.

„Micii artişti coordonaţi de profesoara Oana Dobre vor cânta, vor dansa şi vă vor mulţumi dacă veţi ajunge şi veţi dona în urna pentru colectarea fondurilor destinate acestei campanii. Vă mulţumim anticipat!”, a mai spus Claudia Mihăl­ceanu. Showul de pe 7 decembrie va conţine şi repertoriul cu care grupul Happy Kids a dat startul spectacolelor de iarnă la Târgul ,,Poveste de Crăciun“ la Opera Comică pentru Copii din Bucureşti, pe 30 noiembrie.

DISTRIBUIȚI
loading...