27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:21 AM
dragaica

Monden

Happy Dance Cup 2017 / Regal al dansului sportiv, săptămâna viitoare la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
18.05.2017, 00:00
466

   Grație, sensibilitate și multă culoare totul sub semnul dansului sportiv. Alexandra și Dragoș Răuță vor organiza, weekendul viitor, o nouă ediție a Cupei Happy Dance la Buzău, unde cluburile din toată țară și-au anunțat prezența în încercarea de a câștiga medaliile, premiile, și cupele puse în joc.

   Sâmbătă, 27 mai se va da startul ediției, de la ora 9,30, pe fiecare categorie în parte, iar clubul buzoian participă în concurs cu aproximativ 100 de elevi ce vor ținti medaliile și podiumul.

  „În acest am vom avea și un moment de show, cu un număr de peste 50 dansatori la toate categoriile de vârstă. Anunțăm, de asemenea, participarea națională la categoria Arbitraj (Cluj-Napoca, Craiova, Brașov, Iași, Rm. Vâlcea, București, Brăila, Galați) și Juriu (Pitești, București, Târgu Mureș) din cele mai importante cluburi din țară. Dacă anul trecut am avut peste 800 sportivi de-a lungul celor trei zile de competiție, anul acesta nu putem spera decât la mai mare!”, a spus Dragoș Răuță, managerul clubului sportiv.

   Buzoianul a mai declarat că înscrierile se mai pot face oficial pe site-ul FRDS (www.dancesport.ro) și pe pagina competiției, până la data-limită de 25 mai, ora 24,00.

„Trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi“

    „Sunt câteva modificări în regulament față de anii trecuți, dar acestea sunt comunicate din timp și apoi recomunicate în zilele competițiilor, așa că nu trebuie să se îngrijoreze nimeni. Noi trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi și Cupa Happy Dance să fie din nou încununată de succes; așa că vă așteptăm pe 27 și pe 28 mai, la Sala Sporturilor, pentru un regal al dansului sportiv!”, a mai spus Dragoș Răuță.

   Cei doi manageri se ocupă de mai bine de șase ani de clubul de dans sportiv preluat de la Ștefan Nedelcu, și din postura de antrenori și de sportivi de elită ai asociației de dans sportiv, antrenează în fiecare an sute de copii dornici să învețe să se miște, cu grație, pe ringul de dans.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker