27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:44 AM

Monden

Happy Dance Cup 2017 / Regal al dansului sportiv, săptămâna viitoare la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
18.05.2017, 00:00
667

   Grație, sensibilitate și multă culoare totul sub semnul dansului sportiv. Alexandra și Dragoș Răuță vor organiza, weekendul viitor, o nouă ediție a Cupei Happy Dance la Buzău, unde cluburile din toată țară și-au anunțat prezența în încercarea de a câștiga medaliile, premiile, și cupele puse în joc.

   Sâmbătă, 27 mai se va da startul ediției, de la ora 9,30, pe fiecare categorie în parte, iar clubul buzoian participă în concurs cu aproximativ 100 de elevi ce vor ținti medaliile și podiumul.

  „În acest am vom avea și un moment de show, cu un număr de peste 50 dansatori la toate categoriile de vârstă. Anunțăm, de asemenea, participarea națională la categoria Arbitraj (Cluj-Napoca, Craiova, Brașov, Iași, Rm. Vâlcea, București, Brăila, Galați) și Juriu (Pitești, București, Târgu Mureș) din cele mai importante cluburi din țară. Dacă anul trecut am avut peste 800 sportivi de-a lungul celor trei zile de competiție, anul acesta nu putem spera decât la mai mare!”, a spus Dragoș Răuță, managerul clubului sportiv.

   Buzoianul a mai declarat că înscrierile se mai pot face oficial pe site-ul FRDS (www.dancesport.ro) și pe pagina competiției, până la data-limită de 25 mai, ora 24,00.

„Trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi“

    „Sunt câteva modificări în regulament față de anii trecuți, dar acestea sunt comunicate din timp și apoi recomunicate în zilele competițiilor, așa că nu trebuie să se îngrijoreze nimeni. Noi trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi și Cupa Happy Dance să fie din nou încununată de succes; așa că vă așteptăm pe 27 și pe 28 mai, la Sala Sporturilor, pentru un regal al dansului sportiv!”, a mai spus Dragoș Răuță.

   Cei doi manageri se ocupă de mai bine de șase ani de clubul de dans sportiv preluat de la Ștefan Nedelcu, și din postura de antrenori și de sportivi de elită ai asociației de dans sportiv, antrenează în fiecare an sute de copii dornici să învețe să se miște, cu grație, pe ringul de dans.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker