27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:15 AM

Monden

Happy Dance Cup 2017 / Regal al dansului sportiv, săptămâna viitoare la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
18.05.2017, 00:00
557

   Grație, sensibilitate și multă culoare totul sub semnul dansului sportiv. Alexandra și Dragoș Răuță vor organiza, weekendul viitor, o nouă ediție a Cupei Happy Dance la Buzău, unde cluburile din toată țară și-au anunțat prezența în încercarea de a câștiga medaliile, premiile, și cupele puse în joc.

   Sâmbătă, 27 mai se va da startul ediției, de la ora 9,30, pe fiecare categorie în parte, iar clubul buzoian participă în concurs cu aproximativ 100 de elevi ce vor ținti medaliile și podiumul.

  „În acest am vom avea și un moment de show, cu un număr de peste 50 dansatori la toate categoriile de vârstă. Anunțăm, de asemenea, participarea națională la categoria Arbitraj (Cluj-Napoca, Craiova, Brașov, Iași, Rm. Vâlcea, București, Brăila, Galați) și Juriu (Pitești, București, Târgu Mureș) din cele mai importante cluburi din țară. Dacă anul trecut am avut peste 800 sportivi de-a lungul celor trei zile de competiție, anul acesta nu putem spera decât la mai mare!”, a spus Dragoș Răuță, managerul clubului sportiv.

   Buzoianul a mai declarat că înscrierile se mai pot face oficial pe site-ul FRDS (www.dancesport.ro) și pe pagina competiției, până la data-limită de 25 mai, ora 24,00.

„Trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi“

    „Sunt câteva modificări în regulament față de anii trecuți, dar acestea sunt comunicate din timp și apoi recomunicate în zilele competițiilor, așa că nu trebuie să se îngrijoreze nimeni. Noi trebuie să dansăm, să ne simțim bine, să avem publicul lângă noi și Cupa Happy Dance să fie din nou încununată de succes; așa că vă așteptăm pe 27 și pe 28 mai, la Sala Sporturilor, pentru un regal al dansului sportiv!”, a mai spus Dragoș Răuță.

   Cei doi manageri se ocupă de mai bine de șase ani de clubul de dans sportiv preluat de la Ștefan Nedelcu, și din postura de antrenori și de sportivi de elită ai asociației de dans sportiv, antrenează în fiecare an sute de copii dornici să învețe să se miște, cu grație, pe ringul de dans.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker