27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:47 AM

Economic

07Handyman: Cum găsești un instalator bun pentru situații de urgență

Economic  |
16.06.2017, 12:16
1145

   Simpla instalare în locuința dvs. a celui mai bun echipament sanitar disponibil pe piață nu este o garanție că nu veți avea parte de un dezastru și nu vor apărea scurgeri neprevăzute. Imaginați-vă cum ar fi să vă treziți în miezul nopții din cauza unei țevi de apă care a plesnit și riscă să vă transforme apartamentul într-un adevărat fluviu.

   Având numărul de contact al unui instalator autorizat, care este disponibil 24 de ore din 24, așa cum sunt cei de la 07Handyman.ro, situațiile care necesită intervenții rapide se vor rezolva. 07Handyman a strans o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.

   Pentru că alegerea unui profesionist este o chestiune importantă vă oferim câteva sfaturi care vă pot ajuta să evaluați corect un astfel de instalator.

  1. Chestiuni legate de accesibilitatea prețurilor - Un bun instalator nu se va învârti în jurul cozii când vine vorba despre prețuri. Nu vă bucurați când descoperiți un instalator al cărui preț este mai mic decât celelalte de pe piață și asigurați-vă că prețurile scăzute nu înseamnă că instalatorul va folosi produse de calitate inferioară. Decideți prețul înainte de a-i accepta serviciile instalatorului.
  2. Testați disponibilitatea - Încercați să apelați numărul unui instalator cu reputație disponibil non-stop pentru a vedea cât de repede poate veni la intervenție. S-ar putea să nu aveți nevoie în acel moment de serviciile sale, dar în felul acesta veți vedea dacă disponibilitatea sa este reală sau doar încearcă să își facă reclamă.  În mod normal, un instalator bun pentru situații de urgență va putea interveni într-un interval cuprins între 45 de minute și o oră, în funcție de cât de mare este orașul în care locuiți.
  3. Să cunoască legislația – Este foarte important să apelați la serviciile unui instalator autorizat care deține certificat de calificare recunoscut la nivel internațional. Atunci când vă reabilitați locuința sau sunteți nevoit să interveniți asupra unei conducte principale la bloc, aveți nevoie de un instalator care să nu încalce legislația, astfel încât să nu ajungeți răspunzător pentru o avarie care să afecteze toți vecinii. Totodată, un instalator profesionist va fi în stare să remedieze eventualele probleme pe care le descoperă, legate de instalațiile sanitare.
  4. Garanție – De cele mai multe ori, nu avem cunoștințele necesare pentru a depista dacă lucrarea efectuată de un instalator este una perfectă. De aceea este esențial să lucrați doar cu firme care vă oferă garanție pentru lucrările realizate. De obicei firmele serioase oferă o garanție de 24 de luni pentru orice lucrare.

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker