27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 15:08 PM

Economic

07Handyman: Cum găsești un instalator bun pentru situații de urgență

Economic  |
16.06.2017, 12:16
2586

   Simpla instalare în locuința dvs. a celui mai bun echipament sanitar disponibil pe piață nu este o garanție că nu veți avea parte de un dezastru și nu vor apărea scurgeri neprevăzute. Imaginați-vă cum ar fi să vă treziți în miezul nopții din cauza unei țevi de apă care a plesnit și riscă să vă transforme apartamentul într-un adevărat fluviu.

   Având numărul de contact al unui instalator autorizat, care este disponibil 24 de ore din 24, așa cum sunt cei de la 07Handyman.ro, situațiile care necesită intervenții rapide se vor rezolva. 07Handyman a strans o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.

   Pentru că alegerea unui profesionist este o chestiune importantă vă oferim câteva sfaturi care vă pot ajuta să evaluați corect un astfel de instalator.

  1. Chestiuni legate de accesibilitatea prețurilor - Un bun instalator nu se va învârti în jurul cozii când vine vorba despre prețuri. Nu vă bucurați când descoperiți un instalator al cărui preț este mai mic decât celelalte de pe piață și asigurați-vă că prețurile scăzute nu înseamnă că instalatorul va folosi produse de calitate inferioară. Decideți prețul înainte de a-i accepta serviciile instalatorului.
  2. Testați disponibilitatea - Încercați să apelați numărul unui instalator cu reputație disponibil non-stop pentru a vedea cât de repede poate veni la intervenție. S-ar putea să nu aveți nevoie în acel moment de serviciile sale, dar în felul acesta veți vedea dacă disponibilitatea sa este reală sau doar încearcă să își facă reclamă.  În mod normal, un instalator bun pentru situații de urgență va putea interveni într-un interval cuprins între 45 de minute și o oră, în funcție de cât de mare este orașul în care locuiți.
  3. Să cunoască legislația – Este foarte important să apelați la serviciile unui instalator autorizat care deține certificat de calificare recunoscut la nivel internațional. Atunci când vă reabilitați locuința sau sunteți nevoit să interveniți asupra unei conducte principale la bloc, aveți nevoie de un instalator care să nu încalce legislația, astfel încât să nu ajungeți răspunzător pentru o avarie care să afecteze toți vecinii. Totodată, un instalator profesionist va fi în stare să remedieze eventualele probleme pe care le descoperă, legate de instalațiile sanitare.
  4. Garanție – De cele mai multe ori, nu avem cunoștințele necesare pentru a depista dacă lucrarea efectuată de un instalator este una perfectă. De aceea este esențial să lucrați doar cu firme care vă oferă garanție pentru lucrările realizate. De obicei firmele serioase oferă o garanție de 24 de luni pentru orice lucrare.

(P)

Comentarii

Servicii de proasta calitate (11 Sep, 20:40)
Lucian

"Profesionisti" care taie facturi si executa lucrari de proasta calitate.

Raspunde

Stiri Agerpres

Putin și Erdogan au discutat telefonic despre situația din Siria și relațiile economice bilaterale
Sambata, Octombrie 21, 2017 15:02 PM

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au discutat telefonic cu privire la viitoarea reuniune a procesului de la Astana referitor la conflictul din Siria, întâlnire ce va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, transmite Reuters, citând un comunicat emis sâmbătă de biroul de presă al Kremlinului.

Spania: Rajoy anunță alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:52 PM

Șeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, spaniol a anunțat sâmbătă organizarea de alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni, precizând că puterile administrației catalane vor fi transferate guvernului central, transmit Reuters și AFP.

Tenis: Germanca Julia Goerges a câștigat turneul WTA de la Moscova
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:48 PM

Jucătoarea germană de tenis Julia Goerges, nr. 27 mondial, a câștigat turneul WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, învingând-o sâmbătă în finală pe rusoaica Daria Kasatkina, nr. 28 mondial, în două seturi, 6-1, 6-2.

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker