CSM Făgăraş – HC Buzău 22-17 (12-6)

Nu mai este deloc de glumă! HC Buzău a început cu un eşec turneul play-out al Ligii Naţionale şi a coborât pe penultimul loc, poziţie direct retrogradabilă în eşalonul secund. Foarte modestă a fost evoluţia handbaliştilor buzoieni în deplasarea de la Făgăraş, unde elevii lui Eliodor Voica au suferit o nouă înfrângere în faţa gazdelor, a treia la rând după cele două din sezonul regulat.

Cele doar şase goluri marcate în prima repriză vorbesc de la sine despre felul în care au decurs ostilităţile într-un meci în care nu s-a pus niciun moment problema învingă­toarei. În repriza a doua, buzoienii au reuşit să mai echilibreze un pic disputa, însă doar spre final, când deznodământul era clar.

Ameninţată serios cu retrogradarea şi în condiţiile unor rezultate imprevizibile, cum a fost victoria Bacăului la Suceava, pentru HC Buzău orice meci a devenit decisiv, cu atât mai mult următorul, de miercuri, 17 aprilie, pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj.

– marcatori HC Buzău: Mihai Asoltanei – 6 goluri, Andrei Grasu – 6 goluri, Shahoo Nosrati – 2 goluri, Florin Chircă – 2 goluri, Marius Anton – 1 gol

Liga Na]ional`, Turneul play-out, Etapa 1, rezultate:

CSM Făgăraş – HC Buzău 22-17
Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj 32-20
CSU Suceava – CSM Bacău 17-23

Clasament

  1. Baia Mare 8 p.
  2. CSM Făgăraş 6 p.
  3. CSM Bacău 4 p.
  4. CSU Suceava 4 p.
  5. HC BUZĂU 2 p.
  6. U Cluj 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...