• Echipa gazdă, CSM Slatina și Corona Brașov, adversarele buzoiencelor

Singura echipă buzoiană rămasă în competiții, fie ele și amicale, pe acest final de an, cea de handbal feminin, va încheia 2018 cu un ultim turneu amical.

După ce au terminat pe locul 3 (din 4) turneul de la Brașov și l-au câștigat pe cel de la Brăila, handbalistele Gloriei participă vineri, 28 și sâmbătă, 29 decembrie, în Sala Sporturilor ,,Traian” din Rm. Vâlcea la a 10-a ediție a Memorialului ,,Constantin Tită”, alături de echipa gazdă, de Corona Brașov și de CSM Slatina. Cele patru echipe se vor întâlni fiecare cu fiecare, iar la final va fi întocmit un clasament, în funcție de care vor fi acordate premiile de echipă în cadrul festivității de premiere de sâmbătă. SCM Gloria va disputa vineri, în prima zi, de la orele 9,30 și, respectiv, 19,00, meciurile cu Corona Brașov și SCM Rm. Vâlcea, iar sâmbătă, de la ora 9,30, pe cel cu CSM Slatina.

Program turneu Rm. Vâlcea

  • Vineri, 28 decembrie:

– ora 09,30: Corona Brașov – SCM Gloria Buzău

– ora 11,30: SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina

– ora 17,00: CSM Slatina – Corona Brașov

– ora 19,00: SCM Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea

  • Sâmbătă, 29 decembrie:

– ora 09,30: CSM Slatina – SCM Gloria Buzău

– ora 11,30: SCM Rm. Vâlcea – Corona Brașov

– ora 13,00: Festivitatea de premiere

Gloria a câștigat turneul amical de la Brăila

Înainte de Crăciun, handbalistele Gloriei au participat la Cupa Dunărea de la Brăila, turneu amical la care au mai fost prezente echipa gazdă, CSM Galați și divizionara secundă HCM Slobozia. După ce s-a impus cu 25-22 în fața celor de la CSM Galați, echipa buzoiană a disputat finala competiției în fața gazdelor, pe care și-au adjudecat-o în urma aruncărilor de la 7 metri, în timpul regulamentar scorul fiind egal, 28-28.

După prima serie de cinci aruncări, scorul a fost egal, 5-5, pentru Gloria marcând Yulia Khavronina, Alina Ilie, Ana Maria Simion, Marija Gedroit și Dziana Ilyna. S-a trecut apoi la sistemul unu la unu, iar prima echipă care a ratat a fost Dunărea, prin Alina Vătu, Mădălina Pușcaș reușind să apere. La următoarea aruncare, Alina Ilie a marcat și a adus trofeul la Buzău. În finala mică, CSM Galați a învins-o cu 41-36 pe HCM Slobozia.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Sunt clar in pierdere de turatie. Dl Musi pare depasit,jucatoarele nu il mai asculta.Dl ILIE ….stie de ce …

Comments are closed.