Suporterii echipei feminine de handbal de la SCM Gloria Buzău vor avea ocazia să-și susțină favoritele în cel mai greu meci din deplasare al sezonului. Grație unei sponsorizări primite din mediul privat, clubul a reușit să asigure pentru cei mai înfocați fani, și nu numai, o deplasare gratuită la Constanța, la meciul pe care elevele lui Romeo Ilie îl vor susține sâmbătă după-amiază, de la ora 14,00, împotriva rivalelor de la Neptun.

La dispoziția suporterilor vor fi puse mai multe autocare care vor pleca din Buzău sâmbătă dimineață, în principiu la ora 8,00. Potrivit unui comunicat al SCM Gloria Buzău, cei interesați să facă deplasarea la Constanța trebuie să se prezinte cu un act de identitate la sediul săptămânalului „Arena Buzoiană”, aflat la parterul din incinta Sălii Sporturilor până joi după-amiază, la ora 17,00.

Miercuri, înscrierile se pot face în intervalul orar 11,00-17,00. Numărul autocarelor care vor pleca spre Constanța va fi stabilit în funcție de volumul solicitărilor.

Partida de la Constanța, aproape decisivă

Programată sâmbătă, în prima etapă a returului Diviziei A de handbal feminin, partida de la Constanța, dintre Neptun și SCM Gloria Buzău, poate limpezi încă de pe acum situația în ceea ce privește lupta pentru promovarea directă în Liga Națională. După prima parte a campionatului, echipa buzoiană ocupă primul loc în clasament, cu punctaj maxim (42 de puncte), în timp ce adversara se află pe poziția a doua, cu șase puncte mai puțin.

O eventuală victorie la Constanța le-ar distanța pe jucătoarele buzoiene la o diferență de 9 puncte, pe care ar fi imposibil să o mai piardă până la finalul campionatului. Nicio remiză nu ar fi de lepădat, în schimb o înfrângere le-ar apropia pe constănțence la numai 3 puncte și, practic, lupta pentru promovarea directă s-ar relansa. În tur, la Buzău, SCM Gloria s-a impus cu scorul de 28-25.

DISTRIBUIȚI
loading...