Federația Română de Handbal a anunțat lotul de 21 de jucătoare care se va reuni joi, 24 mai, la Brăila, sub comanda antrenorilor Tomas Ryde și Costică Buceschi, pentru a participa la Trofeul Carpați, competiție ce va avea loc în municipiul de pe malul Dunării.

Din lot face parte și o handbalistă a Gloriei, interul dreapta Alina Ilie, de altfel o prezență obișnuită în ultimul timp la acțiunile naționalei. În afara Alinei, Ryde a mai chemat la lot patru jucătoare de la noua campioană, SCM Rm. Vâlcea, trei de la Gloria Bis­trița, câte două de la CSM București, Siofok și Minaur Baia Mare, și câte una de la Gyor, Debrecen, Buducnost, Corona Brașov, Dunărea Brăila, CSM Slatina și divizionara secundă Activ Plopeni.

Iată lotul complet: 

Yuliya Dumanska, De­nisa Dedu, Ana Maria Măzăreanu – portari, Alina Vătu, Cristina Florica, Nicoleta Dincă, Crina Pintea, Raluca Băcăoanu, Lorena Ostase, Ionela Leuștean, Aneta Udriștoiu, Sonia Se­raficeanu, Gabriela Perianu, Andreea Adespii Molnar, Claudia Constantinescu, Mădălina Zamfirescu, Laura Pristăvița, Cristina Laslo, Daria Bucur, Anca Polocoșer, Alina Ilie.

Trofeul Carpați va avea loc între 31 mai și 2 iunie, cu participarea României A, a Angolei, Japoniei și a lotului B tricolor.

DISTRIBUIȚI
loading...