Amical cu Dunărea Brăila, în finalul stagiului

La o săptămână de la instalarea noului antrenor principal, Dumitru Muși, handbalistele de la SCM Gloria au dat startul celei mai importante, poate, peroioade din această pauză competițională. Echipa buzoiană a ajuns la Cheile Grădiștei, pentru un stagiu de pregătire ce va dura o săptămână și la finalul căruia va disputa un prim meci de verificare din această vară împotriva viitoarei partenere de întrecere, Dunărea Brăila.

Noul tehnician, Dumitru Muși, a condus deja o serie de antrenamente ale elevelor sale și a reușit să-și facă o primă impresie asupra lotului de jucătoare pe care îl are, deocamdată, la dispoziție:

„Am venit cu gânduri bune la Buzău, îmi plac provocările, astfel că am acceptat oferta primită. E greu să construiești o echipă într-un scurt timp, dar avem câteva jucătoare cu experiență la nivelul Ligii Naționale, astfel că s-ar putea face niște lucruri interesante. Pentru primul sezon, obiectivul va fi evitarea retrogradării”.

Lotul SCM Gloria Buzău aflat în pregătiri:

– Portari: Alina Iordache, Mădălina Pușcaș

– Extreme stânga: Laura Leahu, Roxana Tabarcea, Diana Predoi

– Interi stânga: Marijeta Vidak, Cristina Strahan

– Centri: Dziana Ilyina, Alexandra Banciu

– Interi dreapta: Alina Ilie, Andreea Mărginean

– Extreme dreapta: Mădă­lina Predoi

– Pivoți: Cristina Nan, Ionela Goran, Iulia Ciupe

La revenirea din cantonamentul de la Cheile Grădiștei, pregătirea handbalistelor se va axa pe jocurile amicale. Startul în noul sezon al Ligii Naționale este prevăzut pe 2 septembrie, la Sala Sporturilor, împotriva lui HCM Rm. Vâlcea.

DISTRIBUIȚI
loading...