• FC Botoşani 2 – SCM Gloria Buzău 0-3 (0-0)

Gloria a suferit o repriză la Dorohoi, acolo unde a disputat meciul cu FC Botoşani, pentru o nouă victorie şi alte 3 puncte în clasament. Evoluţia din prima parte a partidei n-a avut darul de a-l mulţumi pe antrenorul buzoian George Timiş, obligat să schimbe la pauză pentru a evita o surpriză mai mult decât neplăcută la final.

Emoţii au fost însă şi în primele minute ale actului secund, dar ocaziile gazdelor au fost anulate de intervenţiile lui Gurău. Nou intraţii Asăvoaie şi Fl. Cazan au conlucrat la faza deschiderii scorului, primul finalizând din apropiere, în ­mi­­nutul 65, pasa perfectă a tehnicului mijlocaş buzoian. Chiar dacă avea să nu mai înscrie, căpitanul Ciprian Petre a fost din nou decisiv, el centrând ca la carte pentru reuşita de 2-0 a lui Costin Puşcă, din minutul 82. Meciul era jucat, însă victoria a fost „rotunjită” de golul marcat în al treilea minut al prelungirilor, în urma unei lovituri libere executată perfect de Cazan.

SCM Gloria Buzău: Gurău – Drăguţ, Ceauşel, C. Puşcă, Androne, Sana Camara, M. Puşcă, Oprea, C. Petre, Catană, Truţă. Au mai jucat: Botea, Asavoaiei, Mihalache, Cazan. Antrenor: George Timiş

Metalul Buzău – Sporting Lieşti 1-1 (0-1)

Metalul a ratat şansa de a urca în clasament, după re­miza înregistrată pe terenul sinte­tic, în faţa gălăţenilor de la Sporting Lieşti. Meciul de sâmbătă părea că va prelungi complexul buzoienilor în faţa adversarilor, care s-au impus la Buzău în ambele partide ­ami­cale disputate în ultimele două pauze competiţionale. Oaspeţii au intrat în avantaj la pauză, după reuşita unuia din golgeterii seriei, Robert Ţicămucă, în minutul 37.

Ameninţată de spectrul unei noi înfrângeri, Metalul a ieşit de la cabine cu mai multă ambiţie şi determinare şi a presat din start în căutarea golului egalizator, care avea să vină la doar 7 minute de la reluare, opera lui Valentin Lungoci. Echipa buzoiană a forţat apoi victoria, dar gălăţenii s-au apărat exact până la final, cele două formaţii alegându-se în cele din urmă cu câte un punct.

Bucovina Rădăuţi – CSM Rm. Sărat 4-0 (3-0)

Fotbaliştii râmniceni n-au avut nicio şansă pe terenul Bucovinei Rădăuţi, ocupanta celui de-al treilea loc pe podium. Sucevenii i-au luat tare încă de la început pe elevii lui Marius Tîrîlă, iar după numai o jumătate de oră, scorul luase deja proporţii, 3-0, goluri semnate de Cerlincă (minutul 10), Coroamă (minutul 14) şi Dănilă (minutul 29). Oaspeţii au mai echilibrat disputa după pauză, dar tot Bucovina a mai înscris o dată, pe final, prin Ungurianu, în minutul 84.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 11-a, rezultate:

FC Botoşani 2 – SCM Gloria Buzău 0-3

Bucovina Rădăuţi – CSM Rm. Sărat 4-0

Şomuz Fălticeni – CSM Ceahlăul 1-2

CSM Focşani – Sănătatea Darabani 3-0 (neprezentare)

Foresta Suceava – CSM Paşcani 3-1

KSE Tg. Secuiesc – SC Oţelul Galaţi 0-2

Metalul Buzău – Sporting Lieşti 1-1

*Partida Ştiinţa Miroslava – CSM Roman nu a fost programată, echipa din Roman anunţându-şi retragerea din campionat

Etapa viitoare:

CSM Rm. Sărat – Sporting Lieşti – vineri, ora 14,00

SC Oţelul Galaţi – Metalul Buzău – sâmbătă, ora 14,00

SCM Gloria Buzău – Şomuz Fălticeni – sâmbătă, ora 14,00

Clasament

 1. SC Oţelul 26 p.
 2. SCM GLORIA 26 p.
 3. Rădăuţi 22 p.
 4. Miroslava 22 p.
 5. CSM Focşani 21 p.
 6. CSM Ceahlăul 19 p.
 7. Lieşti 18 p.
 8. Suceava 18 p.
 9. KSE Tg. Secuiesc 16 p.
 10. METALUL 16 p.
 11. Fălticeni 10 p.
 12. CSM RM. SĂRAT 9 p.
 13. FC Botoşani 2 6 p.
 14. Darabani 6 p.
 15. Paşcani 4 p.
 16. CSM Roman 3 p.