• SCM Gloria – SCM Craiova, duminică, de la ora 17,30

Duel de gală, duminică după-amiază, la Sala Sporturilor, în etapa a 8-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. După confruntarea din urmă cu o săptămână cu Corona Braşov, SCM Gloria are parte de un nou adversar de top, nimeni alta decât deţinătoarea la zi a Cupei EHF, al doilea trofeu ca valoare în handbalul feminin european de club, SCM Craiova! Speranţele echipei buzoiene, fără victorie de două etape, există şi se leagă de startul de campionat sub aşteptări al echipei craiovene, după performanţa de excepţie din primăvară.

Lotul a suferit câteva modificări, cea mai importantă fiind plecarea portăriţei Yulia Dumanska la Rm. Vâlcea, dar nucleul de bază a rămas şi nu va lipsi în partida de la Buzău. Mai mult, oltencele par mai focusate în această perioadă pe parcursul european, iar etapa trecută le-a produs o surpriză extrem de neplăcută suporterilor, craiovencele părăsind terenul învinse de Gloria Bistriţa (19-22).

Pentru prima dată în acest campionat, elevele lui Dumitru Muşi şi Romeo Ilie vor putea fi urmărite şi la TV, partida urmând a fi transmisă în direct de TVR 1. Pentru cei care aleg să vină la Sala Sporturilor, un bilet de intrare costă 10 lei, iar elevii şi pensionarii beneficiază de acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Liga Naţională, Etapa a 8-a, program:

CSU Cluj Napoca – CSM Bucureşti 27-34

Măgura Cisnădie – CSM Galaţi

Gloria Bistriţa – Minaur Baia Mare

Corona Braşov – SCM Rm. Vâlcea

CSM Slatina – HC Zalău

SCM Gloria Buzău – SCM Craiova

*Partida CSM Roman – Dunărea Brăila nu a fost programată, după ce echipa din Roman şi-a anunţat retragerea din campionat.

Clasament

 1. CSM Bucureşti 21 p.
 2. SCM Rm. Vâlcea 21 p.
 3. Corona 16 p.
 4. Cisnădie 14 p.
 5. Baia Mare 13 p.
 6. SCM Craiova 12 p.
 7. Bistriţa 12 p.
 8. HC Zalău 10 p.
 9. SCM GLORIA 10 p.
 10. CSM Slatina 7 p.
 11. CSM Galaţi 7 p.
 12. Brăila 1 p.
 13. Cluj Napoca 0 p.
 14. CSM Roman 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...