• Victorie cu 6-1 în amicalul cu CSM Focșani

Suporterii Gloriei au avut ocazia să-și vadă pentru prima dată în această vară la lucru echipa favorită, cu ocazia amicalului disputat sâmbătă, la prânz, pe stadionul din Crâng, al patrulea din pauza competițională. Adversara elevilor lui Ilie Stan a fost CSM Focșani, fosta colegă de eșalon, iar meciul a fost la discreția buzoienilor. Gloria s-a distanțat rapid, după “dubla” lui Vali Alexandru (minutele 2 și 4 – penalty), iar până la pauză gazdele au mai punctat o dată, prin Ioniță (minutul 18).

Au făcut-o și vrâncenii, în minutul 43, chiar prin fostul atacant din Crâng, Andrei Truță. Alte trei reușite au venit în partea secundă, fiind semnate de Mihalache (minutul 56 – penalty), Pîrcălabu (minutul 63) și Calu (minutul 86).

„Ideea a fost să mai avem un joc, pentru că nu prea am avut timp să lucrăm cu mingea. De săptămâna viitoare (n.r., aceasta) vom încerca să ne canalizăm pe antrenamentul cu mingea, posesie, finalizare, lucrurile specifice care ne trebuie pentru jocul propriu-zis. În momentul de față sunt nu mulțumit, foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor și azi au încercat să respecte ceea ce le-am spus, dar pentru faptul că sunt foarte încărcați, nu prea au reușit. Oricum, îi felicit și sper ca toată munca din această perioadă să se vadă în campionat”, a declarat antrenorul Ilie Stan după meciul amical cu CSM Focșani. În precedentele trei jocuri de verificare de până acum, Gloria a învins cu 10-0 pe Kids Tâmpa Brașov și cu 5-1 pe AFC Hărman, și a pierdut, 1-3, în fața prim divizionarei israeliene Hapoel Haifa. Următorul amical, revanșa cu CSM Focșani, are loc mâine după-amiază, de la ora 17,30, pe Stadionul “Milcovul”.

SCM Gloria Buzău: Stoian – Gîț, Ioniță, Ghinga, Nedelea, Balgiu, Blanislav, Tucaliuc, Huiban, Cazan, V. Alexandru. În repriza secundă au intrat: Balauru, Șerban, Catană, Ceaușel, Perju, Camara, Mihalache, Vîlsan, Calu, Enescu, Pîrcălabu, Godin, Constantinescu

– Konate, Chipirliu și V. Munteanu nu au evoluat, fiind accidentați

DISTRIBUIȚI
loading...