• Meciuri grele și pentru Metalul și CSM Rm. Sărat

Cea de-a treia etapă a returului aduce confruntări foarte grele pentru divizionarele buzoiene. Lidera clasamentului, Gloria, nu trebuie să facă niciun pas greșit și să-și păstreze avansul de 5 puncte față de SC Oțelul Galați și după meciul de la Liești. Me­talul așteaptă vizita ocupantei locului 3, Bucovina Rădăuți, în timp ce CSM Rm. Sărat va avea viață grea cu CSM Pașcani, una dintre surprizele din startul returului. Toate partidele se vor disputa sâmbătă, de la ora 15,00.

Sporting Liești – SCM Gloria Buzău

Învingătoare în derby-ul local cu Metalul, Gloria are parte de un nou meci cu grad de dificultate sporit. Echipa din Crâng va evolua în această etapă la Liești, împotriva unei formații care va lupta cu o motivație în plus, pentru a da o mână de ajutor con­județenilor de la SC Oțelul Galați. Gloria este singura echipă neînvinsă din cel de-al treilea eșalon și este obligată să-și păstreze statutul și după partida de la Liești, mai ales că pentru elevii lui George Timiș vor urma alte două meciuri de foc, marele derby cu SC Oțelul, din Crâng, și apoi deplasarea de la Miroslava.

Metalul Buzău – Bucovina Rădăuți

Misiune dificilă și pentru Metalul, care va primi pe terenul sintetic vizita uneia dintre cele mai bune echipe din serie, ocupanta locului 3, Bucovina Rădăuți. Eșecul din derbyul local cu Gloria n-a picat bine echipei lui Vali Stan, dar un rezultat pozitiv în fața Bucovinei ar readuce echipa buzoiană la un moral bun în perspectiva abordării partidelor viitoare. Metalul ocupă deocamdată o poziție relativ liniștită în clasament, dar oricând situația s-ar putea deteriora dacă vor fi legate mai multe rezultate negative.

CSM Rm. Sărat – CSM Pașcani

Adversara de sâmbătă a râmnicenilor a atras atenția în acest start de retur. La debut, fotbaliștii ieșeni au pierdut foarte greu în fața Oțelului, cu un gol încasat pe final de meci, apoi au trecut, pe teren propriu, de Știința Miroslava, rezultate care i-au făcut din nou să spere în salvarea de la ­re­trogradare. Ceea ce nu se poate spune despre CSM Sărat, cu două înfrângeri din tot atâtea partide, acasă, cu aceeași Miroslava și la Pașcani, iar acum elevii lui Marius Tîrîlă sunt din nou pe o poziție ­re­trogradabilă.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 18-a, program:

Sâmbătă, ora 15,00:

CSM Rm. Sărat – CSM Pașcani

Știința Miroslava – Sănătatea Darabani

SC Oțelul Galați – CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Sporting Liești – SCM Gloria Buzău

Metalul Buzău – Buco­vina Rădăuți

KSE Tg. Secuiesc – FC Botoșani 2

Foresta Suceava – CSM Focșani

Șomuz Fălticeni stă

DISTRIBUIȚI
loading...