• Sâmbătă, derby-ul cu Oțelul în Crâng

Promovarea în Liga a 2-a prinde din ce în ce mai mult contur în Crâng. Un nou obstacol dificil a fost depășit de Gloria sâmbătă, pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, fără doar și poate unul dintre cele mai dificile examene ale sezonului. Echipa buzoiană a știut la ce să se aștepte și, pentru a-și face meciul mai ușor, a mers pe varianta unui gol rapid, atacând din start poarta gazdelor.

Bara lui Mihalache și ratările singur cu portarul, în două rânduri, ale lui Chipirliu, au privat Gloria de un avantaj la pauză. Semnalul bucuriei în tabăra buzoiană îl va da Moussa Konate, care a reușit să deschidă scorul în minutul 68, reușita lui Cristian Danci, din penultimul minut, pecetluind o victorie extrem de importantă, care păstrează un avans de 5 puncte față de SC Oțelul Galați, înaintea marelui derby de sâmbătă, din Crâng.

SCM Gloria: Gurău – Catană, Moussa Konate, Cr. Danci, Velisar, Lassana Camara (I. Roman), Șt. Enescu (Dr. Ceaușel), Calu, C. Petre, Mihalache (Edivandio Reis), Chipirliu (Fl. Cazan). Antrenor: George Timiș.

Metalul a pus “stop” Bucovinei!

Victorie importantă ob­ținută sâmbătă și pentru Metalul, pe terenul sinte­tic din Crâng, împotriva ocupantei locului 3 înaintea etapei, Bucovina Rădăuți. Oaspeții, care au venit la Buzău după 6 partide la rând cu victorie, au deschis scorul repede, în minutul 12, prin căpitanul lor, Vițu, însă buzoienii au restabilit la fel de rapid egalitatea, prin Vasile Mihăeș, în ­mi­nutul 15. Diferența a făcut-o Alin Iacob, în minutul 87, cu un gol sinonim cu 3 puncte și cu încă o poziție câștigată în clasament, de pe 9, pe 8.

CSM Rm. Sărat, făcută K.O.!

Criza continuă la CSM Rm. Sărat, care a suferit a treia înfrângere consecutivă din tot atâtea partide de la startul returului și a ajuns pe penultimul loc în clasament. Râmnicenii au cedat fără drept de apel, pe teren propriu, în fața lui CSM Pașcani (0-3), toate cele 3 goluri ale oaspeților fiind marcate din penalty!

Etapa viitoare:

  • Vineri, ora 15,00: Foresta Suceava – CSM Rm. Sărat
  • Vineri, ora 15,00: FC Botoșani 2 – Metalul Buzău
  • Sâmbătă, ora 15,00: SCM Gloria Buzău – SC Oțelul GalațiLiga a 3-a, Seria I, Etapa a 18-a, rezultate:

CSM Rm. Sărat – CSM Pașcani 0-3

Știința Miroslava – Sănătatea Darabani 2-0

SC Oțelul Galați – CSM Ceahlăul Piatra Neamț 2-1

Sporting Liești – SCM Gloria Buzău 0-2

Metalul Buzău – Bucovina Rădăuți 2-1

KSE Tg. Secuiesc – FC Botoșani 2 2-3

Foresta Suceava – CSM Focșani 2-2

Șomuz Fălticeni a stat

Clasament

1.SCM GLORIA 47 p.

2.SC Oțelul 42 p.

3.Miroslava 37 p.

4.Rădăuți 34 p.

5.CSM Focșani 27 p.

6.Liești 27 p.

7.Suceava 26 p.

8.METALUL 22 p.

9.CSM Ceahlăul 20 p.

  1. KSE Tg. Secuiesc 18 p.

11.CSM Pașcani 14 p.

12.Fălticeni 14 p.

13.FC Botoșani 2 11 p.

14.CSM RM. SĂRAT 10 p.

15.Darabani 8 p.

DISTRIBUIȚI
loading...