• Pot fi achiziționate deja și bilete pentru meciul de sâmbătă

Suporterii echipei de fotbal a Gloriei pot achiziționa abonamente valabile la meciurile de pe teren propriu în sezonul competițional 2019-2020. Acestea au fost puse deja în vânzare și au următoarele prețuri:

* Peluze: 70 lei (sector 17)

* Tribuna II: 120 lei (sector 25)

* Tribuna I: 150 lei (sector 6)

* Tribuna 0: 200 lei (sector 6)

Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face exclusiv la casa de bilete a stadionului de la Poarta 2 – Electrica, până cu o zi înaintea meciului. Nu se eliberează abonamente în ziua partidei. Totodată, clubul îi anunță pe cei care doresc să achiziționeze abonamente că trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

Bilete disponibile pentru meciul cu Sportul Snagov de sâmbătă

Gloria va susține sâmbătă, de la ora 11,00, pe Stadionul din Crâng, al doilea meci de pe teren propriu, contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 2-a, împotriva Sportului Snagov. Pentru această partidă clubul a pus la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete:

* Peluze: 5 lei/meci

* Tribuna a II-a: 8 lei/meci

* Tribuna I: 10 lei/meci

* Tribuna 0: 15 lei/meci

Biletele se pot achiziționa de la următoarele cinci case de bilete: Poarta 1 (Piața Crâng) — o casă cu doi operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu trei ore înainte de începerea partidei); Poarta 2 (Electrica) – o casă cu doi operatori (casă deschisă zilnic, între orele 10,00 – 18,00, iar în ziua meciului deschisă cu 3 ore înainte de începerea partidei); Poarta 4 (Pădure Crâng) – o casă cu doi operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei); Poarta principală de acces în Parcul Crâng – două case cu câte doi operatori (deschise doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei) și Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – o casă cu doi operatori (deschisă zilnic, între orele 10,00 – 22,00).

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate si online, de la adresele:

www.entertix.ro si www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

Măsuri de ordine

Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor avea loc la stadionul ,,Gloria”, clubul a anunțat publicul despre un set de măsuri organizatorice necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor.

Intrarea va fi permisă pe următoarele porți: Poarta 1 (Piața Crâng), Poarta 2 (Electrica), Poarta 3 (Stadion ,,­Me­talul” – doar pentru galeriile oaspete) și Poarta 4 (Pădure Crâng).

Persoanele cu dizabilități vor intra gratuit în stadion, pe Poarta 3, locurile destinate acestora fiind situate la Tribuna I, sector 1. Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion, dar este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

DISTRIBUIȚI
loading...