Buzoianul Gheorghe Vlase a fost ales, sâmbătă, vicepreședinte național al Partidului Puterii ­Uma­niste Social-Liberal-, formațiune politică, aflată sub controlul lui Dan Voiculescu-, care și-a desemnat și candidatul la alegerile prezidențiale din toamna acestui an: Ramona Ioana Bruynseels. Ea a fost votată în unanimitate de cei peste 700 de delegați prezenți la congres, care au ales, cu aceeași ocazie, și noua conducere a acestei formațiuni politice.

În premieră în politica românească, umaniștii au ales o conducere colegială, formată din Ramona Ioana Bruynseels (președinte al Biroului Executiv), ­Cris­tian Popescu Piedone (președinte al Consiliului Național) și Alfred Laurențiu Mihai (lider al Forumului Umanist și membru fondator al partidului). Totodată, au fost aleși ca vicepreședinți ai partidului Iulian Constantin Cârlogea, Raoul Gordean, Daniel Ionașcu, Cornel Lazăr, Alexandru Cristian Mircea Magherescu, Petru Mărgi­nean, Vasile Negrilă, Jenel Șerban, Toader Ulise și Gheorghe Vlase.

Candidata la preșe­dinție din partea umani­știlor a fost numită, în decembrie anul trecut, consilieră a premierului Viorica Dăncilă pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. În guvernarea lui Mihai Tudose, a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, iar în perioada 2015-2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, ai cărui membri susțin că, în cola­borare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată și rigidă.

Reamintim că Partidul Puterii Umaniste Social Liberal este o așchie a formațiunii fondate de Dan Voiculescu în 1991, Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator, care a dispărut în urma fuziunii cu Partidul Liberal Reformator, mișcare ce a condus către formarea Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE). Formațiunea a fost condusă, până sâmbătă, de fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Gheorghe Vlase, care conduce organizația județeană a acestei formațiuni politice, a mai deținut în două rânduri președinția pe județ a PUR/PC, prima oară fiind îndepărtat pentru a face loc ex-senatorului Ion Vasile și a doua oară de fostul deputat Gheorghe Coman. La 1 martie, prezent la Buzău, Cristian Popescu Piedone a anunțat că Vlase este candidatul PUR-SL la Primăria Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. „Mare iti este gradina ta Doamne”. Voiculescu poate se orienteaza si la Dan Diaconescu ptr. ca este de aceaiasi „intelepciune” si „maretie” ca cei enumerati aici in articol. Cine stie, poate si „ala micu” sa se intoarca, poate ca va fi iertat ca a tot umblat el ba cu Tariceanu, ba cu Ponta, dar cred ca tot la pieptul „taticului” ii este locul. Minti gagauze, ce fac numai rau tarii. Au bani multi si nu au ce face cu ei si ii baga in sustinere politica. Caricaturi ale neamului ce „nu-si vad varful nasului”. Ratani fara rusine si in loc sa se ascunda si sa-si vada de o viata linistita, fac rele si „ies ca paduchii in frunte”.

Comments are closed.