27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:57 AM
opinia-balcescu

Monden

„Gemenele lui Botezatu”, neveste de miliardari / Buzoianca Cristina Iordache s-a căsătorit cu „Mardare“ din Ploieşti, după ce sora sa a devenit soţia „fiului vitreg” al lui Ion Iliescu

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
31.08.2017, 00:00
1337

   Au devenit cunoscute în peisajul monden drept „ge­menele lui Botezatu”, după apariţia în emisiunea concurs Next Top Model, moderată de celebrul designer. Apariţiile tv se pare că le-au prins de minune gemenelor Laura şi Cris­tina Iordache de la Buzău, care şi-au găsit, amândouă, soţi potenţi financiari, dar şi o nouă poreclă: „surorile Gemete”.

   Potrivit, cancan.ro, de curând, Cristina Iordache s-a aşezat şi ea la casa ei, urmând modelul surorii sale Laura care, anul trecut s-a căsătorit cu Bujor Sion, un bărbat mai în vârstă cu ,,doar“ 34 de ani, nimeni altul decât „fiul adoptiv” al lui Ion Iliescu şi tatăl celebrei Maria Marinescu.

Nuntă la Buşteni, într-un decor feeric

   Revenind la Cristina (27 ani), proaspăt căsătorită, aceasta a devenit, zilele trecute, soţia lui George Stanciu (36 ani), zis „milionarul Mardare”, fostul ginere al fostului ex-primarului de la Ploieşti, Emil Calotă, actualmente vice­pre­şedinte al Autorităţii Na­ţionale de Reglementare în Energie (ANRE).

   Potrivit cancan.ro, cei doi au organizat o nuntă în mare discreţie, pentru că fostul consilier local PSD, cunoscut şi ca „milionarul Mardare“ şi-a dorit să fie departe de bârfe şi paparazzi, fiind la a doua căsătorie. Şi Cristina Iordache s-a conformat. George Stanciu, fost consilier local PSD în Prahova, şi aleasa inimii sale, Cristina Iordache, au făcut cununia în Buşteni, într-un decor feeric. La petrecere a cântat celebrul lăutar Damian Dră­ghici, iar printre invitaţi s-au numărat şi Maria Marinescu şi soţul acesteia, Alin Petrache.

   Cei doi au fost văzuţi încă de anul trecut petrecând, cu şampanii şi dansuri erotice, la Loft-urile din Mamaia şi Bucureşti.

   Mirele se declară acum din nou îndrăgostit, dar asta a spus şi prima dată când s-a însurat cu Iulia, fata lui Emil Calotă, cel care a condus în trecut Ploieşti, însă iubirea lor s-a stins după opt ani. Astăzi, fosta lui soţie, Iulia Stanciu, este şi ea o apariţie constantă în paginile revistelor de paparazzi.

Cealaltă geamănă a devenit mama vitregă a Mariei Marinescu

   Odată cu recenta căsătorie, putem spune că ginerele George Stanciu a intrat în familia fiului vitreg al lui Ion Iliescu. Asta pentru că actuala cumnată, buzoianca Laura Iordache, este de un an soţia lui Bujor Sion, fiul unui activist din ilegalitate al Partidului Comunist Român, mort într-un accident de avion la începutul anilor ‘70, care a fost crescut de Ion Iliescu, fostul preşedinte al ţării. După Revoluţie, Bujor Sion a fost numit şef al Cancelariei Prezidenţiale şi ulterior în cea de consilier prezidenţial pe probleme economice, iar mai târziu consul în Thailanda, Dubai, Los Angeles şi ambasador al României în Filipine.

   Bujor Sion a fost căsătorit timp de 25 de ani cu actriţa Ioana Pavelescu, cei doi având împreună o fată, celebra Maria Marinescu.

Cine este George Stanciu
   George Stanciu, zis „Mardare”, era numit de ziariştii de la Evenimentul Zilei, anul trecut, „noul Ghiţă din Ploieşti”. Şi el a trecut de la afaceri cu instituţiile publice prahovene (prin intermediul societăţilor pe care le deţine sau pe care le controlează) la ţinte mult mai înalte: să-şi impună propriul primar în fruntea oraşului.
   „Mardare deţine firme (în nume propriu sau prin interpuşi, prieteni de-ai săi) care au avut întotdeauna de profitat de pe urma insti­tuţiilor publice. Restaurantele, firmele de construcţii edilitare sau de închiriere/subînchiriere de spaţii, societăţile agricole şi, mai nou, controlul asupra unei televiziuni locale (Wyl TV) şi a unor publicaţii online (ziarulincomod, stopinfractori şi Telegrama) l-au făcut pe George Stanciu să devină un al doilea Sebastian Ghiţă al Ploieştiului, cu care de altfel are multe puncte comune. Ca şi Ghiţă în urmă cu 15 ani, George Stanciu şi-a început afacerile în mod ciudat, sub ocrotirea fostului său socru, actualul vicepreşedinte al ANRE. Majoritatea aface­ri­lor lui Mardare au legături cu banii publici, tânărul afacerist din Ploieşti beneficiind de protecţie înaltă, aşa cum el însuşi se laudă”, scriau, anul trecut, ziariştii de la Evenimentul Zilei.

Comentarii

"Can-canul buzoian" ? (31 Aug, 10:32)
Buzoian

Ati devenit cumva "Can-canul bulzoian" de veniti cu "noutati si stiri" din astea de tot rahatul despre tot felul de boarfe si tarfe mizerabile si "iubitii" lor infractori si proxeneti? Nu credeam ca ati decazut chiar asa!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Raspunde
jalnic (02 Sep, 16:09)
john

De tot rasul ceea ce publica Opinia sub semnatura acestei silvia hergelegiu.

Raspunde

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker