Gașca Zurli face popas și la Buzău cu un nou spectacol din cadrul celui mai recent turneu național. De data aceasta, cea mai populară trupă pentru copii din România vine să îi învețe pe cei mici cum să aprecieze lucrurile pe care le au și să respecte casa și regulile după care funcționează bine orice familie din România. Astfel, luni, 15 aprilie, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor, prichindeii și părinții sunt invitați la o nouă producție despre educație prin joacă, „Casa Zurli”, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Potrivit organizatorilor, cine vrea să intre în Căsuța Zurli trebuie să spună parola „Bucurie!”, și ușa ei magică se deschide numaidecât.

Un spectacol care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți  

„<Casa Zurli> este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli va aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie res­ponsabili, jucându-se. Dacă veți veni la spectacol veți afla împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum faceți  împreună să trăiți în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care vă fac să creați haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt”, se arată în prezentarea spectacolului.

,,Casa Zurli” este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care vă va aduce în prim-plan valori importante pentru copii și părinți.

Popasul de la Buzău face parte dintr-un turneu ce a început în luna martie și conti­nuă și în aprilie în 11 orașe din România, în căutare de căsuțe și familii Zurli. Prețurile biletelor sunt: 45 lei (categoria II), 90 lei (categoria I) și 200 lei (categoria VIP); posesorii de bilete VIP vor beneficia, la finalul spectacolului, de acces la întâlnirea specială cu membrii Găștii Zurli. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.

DISTRIBUIȚI
loading...