Pregătiţi-vă să urcaţi într-un carusel emoţional, în care amintirile şi trăirile tuturor, fie ei oameni în toată firea ori copii, vor căpăta un alt nivel. Pentru că la coborâre veţi avea cel mai larg zâmbet de fericire pe chip. Aceasta este promisiunea membrilor din cea mai veselă gaşcă din ţară, care spun că numai un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică. Gaşca Zurli por­neşte un nou turneu în această toamnă, cu 11 opriri, iar pe 19 octombrie va poposi şi la Buzău să ne îndemne să zâmbim.

Cel mai recent spectacol al Găştii Zurli, „Puterea Cornetelor” este o poveste scrisă de Mirela Retegan.  Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoţională, un joc al valorilor umane. Spectacolul le reaminteşte celor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti. Şi cât de uşor putem face asta, atunci când devenim conştienţi că un zâmbet ne poate face viaţa mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Un spectacol despre valorile umane

Pe scurt, povestea no­ului spectacol o aduce în prim-plan pe Tura Vura, care este invidioasă pe toţi cei care au puterea să zâmbească, născoceşte un plan prin care reuşeşte, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invi­dioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice şi are lăcaş în inimile tuturor, mai puţin în inima ei. Gaşca Zurli îşi adună forţele de recuperare, pentru că Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gaşca se gândeşte şi  găseşte un plan de salvare. Este momentul să apeleze la Pute­rea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Copiii din sală sunt invitaţi să le ajute pe Tanti Prezentatoarea şi pe Zâna Bună să reuşească să recupereze Zâmbetul.

Organizatorii promit un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoţională şi un joc al va­lorilor umane ce le va ­rea­minti spectatorilor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti.

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă de animaţie pentru copii din România, devenită un fenomen naţional, a reuşit performanţa ca în 2017, cu spectacolul aniversar „10 Zurli”, să adune la cele 25 de reprezentaţii din 19 oraşe peste 40.000 de spectatori.

La Buzău, spectacolul va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 19,00. Preţurile biletelor sunt 45 lei (categoria III), 90 lei (categoria II) şi 150 lei (categoria I).

DISTRIBUIȚI
loading...