• Conferinţă de presă cu ultimele detalii, la sediul Primăriei

Ultimul mare eveniment al anului în boxul profesionist românesc, Gala “Lupii din Car­paţi”, ce va fi găzduită vineri seară, începând cu ora 19,30, la Sala Sporturilor, va fi lansat, oficial, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată, la ora 13,00, la sediul Pri­măriei, unul din partenerii oficiali ai evenimentului.

În premieră de când a trecut la cariera profesionistă, Bogdan Dinu va boxa în faţa publicului buzoian, şi o va face împotriva brazilianului Marcelo Luis do Nascimiento. Cu prilejul Galei de la Buzău, Bogdan Dinu revine în ring după 7 luni de la ultimul meci, pe care l-a disputat la începutul lunii mai, la Timişoara, iar în joc va fi pusă centura WBA Continental la categoria grea.

Buzoianul are un palmares de excepţie, susţinând până acum 17 partide la profesionişti, toate câştigate, 13 dintre ele înainte de limită. În afara lui Bogdan Dinu, în ring va mai urca semimijlociul Flavius Biea, dar şi alţi doi pugilişti români din noul val,

Daniel Buciuc şi Eronim Ară­doaie, plus un boxer care tinde spre o carieră pro­miţătoare în circuitul profesionist, Cezar Juratoni.

În gală ar fi trebuit să lupte şi Viorel Simion, boxer clasat pe locul 6 în clasamentul versiunii IBF, dar, potrivit unui anunţ de ultim moment al organizatorilor, ”Bombardierul” s-a accidentat la spate la un antrenament din pregătirea galei şi nu va mai boxa la Buzău.

Programul galei

– Semimijlocie (4 reprize): Daniel Buciuc (România / 3-0-0, 2 KO) – Tornike Kadelaki (Georgia / 2-0-0, 1 KO)

– Semimijlocie (6 reprize): Eronim Arădoaie (România / 4-0-0) – Irakli Jeranashvili (Georgia / 14-9-5, 8 KO)

– Grea-uşoară (6 reprize): Cezar Juratoni (România / 6-0-0, 4 KO) – Giorgi Tevdorashvili (Georgia / 27-24-4, 17 KO)

– Semimijlocie (12 reprize): Flavius Biea (România / 12-0-0, 6 KO) – Valentyn Golovko (Ucraina / 23-2-0, 16 KO)

– Grea (8 reprize): Bogdan Dinu (România / 17-0-0, 13 KO) – Marcelo Luis Do Nascimento (Brazilia / 18-15-0, 16 KO)

DISTRIBUIȚI
loading...