27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 05:05 AM
opinia-balcescu

Monden

Gabriela Cristea, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a fi mămică

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
11.09.2017, 00:00
1828
  •    Profesoara va naşte, aproape de sfârşitul anului, un băieţel, pe nume Filip-Nicolae, dar promite că nu îşi va lăsa deoparte evenimentele muzicale şi elevii 

   Trăieşte cea mai frumoasă perioadă în plan personal! În curând, solista buzoiană şi profesoară de canto Gabriela Cristea intră în ultimul semestru de sarcină, deja având planurile terminate pentru naşterea şi chiar petrecerea de botez a viitorului copil. Îl va chema Filip-Nicolae, se va naşte în preaj­ma sărbătorilor de iarnă şi până la acea dată, Gabriela vrea să se mai concentreze cât poate pe planurile din plan profesional, fiind con­ştientă că după aceea timpul ei liber va deveni extrem de limitat.

   „Pentru  mine, anul 2017 a fost unul plin de evenimente şi realizări frumoase, atât în planul profesional, cât şi cel familial. Am avut un program foarte încărcat cu activitatea mea. Copii sunt în număr mult mai mare în cadrul întreprinderii muzicale pe care o conduc, lucru ce a dus la mult mai multă implicare prin spectacole, evenimente şi multe festivaluri, toate necesitând mult mai mult studiu. Venim cu premii mari acasă, de fiecare dată. Suntem o familie, o echipă foarte frumoasă, pentru că nu ne leagă doar munca, ci şi dragostea şi respectul pe care îl avem unii faţă de ceilalţi. Iar pe această cale le mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru implicarea şi dăruirea faţă de Arta  Muzi­cală şi faţă de mine”, a declarat viitoarea mămică.

   În luna aprilie, Gabriela a primit vestea că va avea un copilaş. Și de atunci spune mereu că trăieşte o fericire dublă, mai ales că îşi planificase acest lucru de mai mult timp.

   „Putem spune că acum suntem trei. Suntem fericiţi în această nouă formulă care va deveni realitate curând. Planurile mele se vor schimba un pic în acest sens, însă nu-mi voi lăsa deoparte jobul şi copilaşii mei talentaţi. Voi face o scurtă pauză, însă voi reveni cu forţe noi pentru picii mei, care nu vor lipsi de la programarea momentelor artistice de la botezul fiului nostru, Filip-Nicolae. Dar vom anunţa totul la momentul potrivit. Ei vor face un program deosebit, prin care îşi vor afirma din nou talentul”, a mai completat profesoara.

Emoţii pentru elevii ei care concurează la două festivaluri

   Momentan, elevii ei  sunt implicaţi în două festivaluri importante, unul în Buzău, sâmbăta viitoare, unde vor avea parte şi de competiţie şi de recitaluri, „Premiile Music Factory“, şi un alt festival ce va avea loc imediat sâmbătă, după Music Factory, la Piteşti,  organizat de alţi prieteni şi oameni dragi Gabrielei (Marcello Bataglia şi mezzo-soprana Adina Sima, fosta colegă a sa de la Operetă), unde speră să se ridice “la înălţime”.

   „Cam cu aceste două momente va lua sfârşit activitatea mea pentru acest an, până în primăvara anului 2018. Voi încerca să ţin legătura cu picii mei cât voi putea şi cât mă va lăsa bebe. Le voi duce lipsa foarte mult, dar voi reveni cu proiecte noi şi minunate pentru ei. Până atunci, mă bucur încă de burtică”, a mai declarat Gabriela Cristea.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker