Un puști cu origini buzoiene poate ajunge la ­Națio­nala Germaniei Under 13. Potrivit liga2.prosport.ro, Gabriel Niculescu are 12 ani și este legitimat la echipa VFL Kirchheim. Puștiul este fiul fostului fotbalist buzoian Daniel Niculescu „Pito“ (38 ani), care este stabilit, împreună cu întreaga familie, în Germania, din 2015.

   Gabriel evoluează pe postul de atacant și a primit din partea forului german (DFB) invitația de a participa la un trial pentru selecționata Under 13, programat săptămâna trecută la Stuttgart, unde au participat aproape 1000 de copii, mai informează liga2. prosport.ro.

   La sfârșitul lunii trecute, jucătorul român s-a remarcat în partidele pe care VfL Kirchheim le-a disputat în cadrul unui puternic turneu pe care l-a găzduit, și unde printre parti­ci­pante s-au numărat Vfb Stuttgart, Augsburg și Hoffenheim. Lui Niculescu i-a fost încredințată pentru prima dată banderola de căpitan de echipă, iar asta nu a facut altceva decât să-l ambiționeze și mai mult să arate că nu întâmplător antrenorii i-au acordat încredere.

„Sper să mă număr printre jucătorii evidențiați“

   „Chiar dacă am pierdut, mă bucur însă că am reușit să marchez cele trei goluri ale echipei împotriva celor de la Hoffenheim și Stuttgart. Bineînțeles că, pentru mine, o motivație în plus a reprezentat-o faptul că antrenorul m-a desemnat căpitanul echipei. M-am acomodat repede aici (n.r. – VfL Kirchheim) și îmi place mult, deoarece colegii și cei de la club m-au primit bine și vreau ca prin evoluțiile mele să onorez în continuare încrederea acordată. Totodată, sunt tare fericit că mi s-a oferit ocazia să particip la trialul pentru selecționata Under 13, unde voi încerca să dau tot ce am mai bun și sper să mă număr printre jucătorii evidențiați”, a declarat Gabriel Niculescu pentru liga2.prosport.ro, înaintea trialului.

Mai multe informații pe liga2.prosport.ro

 

DISTRIBUIȚI
loading...