Lume, lume, bunici, pitici şi părinţi ce iubesc melodiile şi repertoriul celei mai populare găşti din ţară, fiţi Zurli şi veniţi lunea viitoare la spectacol! De la ora 19,00 Fetiţa Zurli, Zâna Bună, Tura Vura, Vrăjmăturica, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Truli, Băieţelul Zurli, Clopoţel, Yuppi, Tashu şi Tasha şi-au pregătit un nou repertoriu şi vor să îl facă cunoscut tuturor buzoienilor, pe 16 octombrie, la Sala Sporturilor. Gaşca Zurli este cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii din ţară, în ultimii ani membrii grupului reuşind să dea naştere unui adevărat fe­nomen. 

Ce presupune noul spectacol

  Cea mai nouă producţie Zurli, spectacolul cu care Gaşca Zurli aşteaptă toamna, îi împrieteneşte pe copii cu mancarea bună, cu apa şi, mai ales, cu statul la masă – „Hai la masă!“. Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuş şi colorat, prin cântece şi întâmplări simpatice, pline de învăţăminte.  Noul personaj, adorabilul Bucă­tăraş Zurli, devine aliatul părinţilor în bucătarie. El ştie trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste şi poveşti care să-i ţină pe copii cu gura deschisă.  Cum pui masa, cum stai la masă, ce mănânci, când mănânci şi cât de importantă e apa – sunt doar câteva dintre temele serioase, prezentate în joacă. Astfel, copiii vor învăţa lucruri noi, cu uşurinţa jocului, fără să aibă impresia că trebuie să facă efort, ca să deprindă noi reguli. ,,Hai la masă!” nu e tocmai invitaţia care să-i bucure pe cei mici. Ba chiar poate declanşa mici drame! Copiii nu o asociază cu „clopoţelul care aduce pauza“, ci cu sirena care anunţă întreruperea oricărei alte activităţi şi, mai mult, obligă la o acţiune mai puţin plăcută… de-a dreptul neplăcută, dacă ne gândim la reacţia lor.    

   Copiii nu sunt fericiţi când adulţii strigă: ,,Hai la masă!”. Acest spectacol este modul prin care invitaţia la masă capătă ­va­loare. În primul rând, părinţii învaţă cum să transforme bu­cătăria şi masa în teren de joacă, iar cei mici află că ,,Hai la masă!” este, de fapt, invitaţia pentru cea mai tare distracţie din bucătarie.

Cine sunt personajele

   Personajul principal, Fetiţa Zurli este cea mai draguţă fetiţă din lume! Ea e ca orice alt copil! Cel mai mult îi place să cânte şi să danseze, să inventeze jocuri, să asculte poveşti să mănânce îngheţată să petreacă timp cu prietenii ei să meargă la gradiniţă, să facă multe multe glume şi să… e o listă luuungă…! Îi place tare mult gluma cu „aucilică mămăligă”!!

   Zâna este  preferata ei, de aceea nu ratează nicio ocazie pentru a o impresiona cu câte o faptă bună! Prietenia este foarte importantă pentru Fetiţa Zurli !Visul ei cel mai mare este să fie prietenă cu toţi copiii din lume!

   A fost odată ca niciodată, un regat în care totul strălucea de curăţenie – Regatul Măturilor. Peste el domneau Regina Mătura şi Regele Făraş. Când Regina Mătură a adus-o pe lume o măturică, au numit-o Vrăjimă­turica. Vrăjimă­turica are puteri magice, din două mişcări lasă ordine şi curăţenie în urma ei. Este plină de viaţă, colorată şi este bună prietenă cu Gaşca Zurli.

   Tanti Prezentatoarea este sufletul Găştii Zurli. Datorită ei, Fetiţa Zurli, Yuppi, Truli, Clo­poţel şi Zdrăngănel, Băieţelul Zurli, Tashu, şi Tasha au învăţat ce este prietenia adevărată şi care sunt alegerile bune în viaţă. Dă cele mai multe îmbrăţisări şi are un zâmbet ca la Hollywood!

   Pentru a descoperi restul personajelor, vă invităm la spectacolul de la Sala Sporturilor.     

   Pentru o bună organizare a evenimentului, managerii showului ne sfătuiesc ca minorii (0-18 ani) ce sosesc la  cadrul eveniment să fie însoţiţi de minim un adult (părinte). Accesul se va face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. De asemenea, persoanele care ajung după începererea spectacolului trebuie să ştie că vor avea acces în sală, dar îşi vor pierde locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. şi tot spectacolul se va filma. Preţurile biletelor sunt: 40 lei (categoria II), 80 lei (categoria I) şi 200 lei (VIP).

DISTRIBUIȚI