• Fata cu violoncelul şi „ochi de husky” a fost eliminată din competiţie

   O melodie marca Creedence Clearwater Revival, două voci total diferite, un singur jurat: Smiley! Din păcate, aerul romantic, sensibil şi vocea cristalină a buzoiencei Iuliana Popa nu au fost suficiente pentru ca Smiley să o aleagă pe buzoiancă să meargă mai departe la Vocea României, în următoarele live-uri.

   Iuliana Popa s-a evidenţiat mai puţin pe piesa „Have you ever seen the rain”, dar a primit aprecieri atât din partea lui Tudor Chirilă, cât şi a Loredanei şi a lui Adrian Despot.

   „Cântecul ales m-a dezo­rientat puţin, mi s-a părut că l-a pus în evidenţă mai mult pe Octavian. Îmi pare rău pentru tine, voce cu ochi de husky”, i-a spus Tudor buzoiencei. La rândul său, Despot a subliniat că momentul  a fost unul interesant, prin prisma anto­nimiei vocilor, dar el are o slăbiciune pentru bărboşi şi pletoşi, aşa că el pariază pe Octavian. Loredana a completat şi ea că Iuliana şi Octavian „au făcut din melodia lui Rod Steward (n.r., Creedence) un show”, dar niciun jurat nu a mizat după acest duel pe vocea frumoasei de 22 de ani.

   Singurul care ar fi vrut-o pe Iuliana mai departe se pare că a fost numai adversarul ei, Octavian Casian, care a spus, după alegerea lui Smiley, că a ajuns să ţină la Iuliana imediat ce şi-a pregătit duetul cu ea, şi că ar fi vrut ca visul ei (de a merge mai departe în concurs) să i se îndeplinească, el fiind deja asigurat, având o trupă cu care îşi câştigă existenţa. Buzoianca Iuliana a încheiat spunând că ea şi-a atins visul din punct de vedere vocal, ajungând în acest show, aşa că va merge mai departe tot cu violoncelul care a consacrat-o.

Solistă a trupei Impact şi violoncelistă în Adonis Quartet

   Iuliana Popa, frumoasa cu ochi albaştri, a absolvit Liceul de Artă din Buzău şi locuieşte în Bucureşti, unde este studentă la Litere. Buzoianca este solistă a trupei Impact şi violoncelistă în Adonis Quartet. După ani lungi de pauză, Iuliana a revenit la prima dragoste, dorind să îmbine muzica pop cu violoncelul, fiind de părere că va fi o combinaţie unică şi de impact. Se regăseşte în muzica soul şi este de părere că muzica este limbajul universal al omenirii. Talentul muzical al Iulianei a fost descoperit de către părinţii săi, la vârsta de cinci ani.

   La opt ani mergea la Palatul Copiilor din Buzău şi făcea parte dintr-o trupă cu care a participat la diverse festivaluri. La zece ani a câştigat diverse concursuri de­di­cate folclorului şi doinelor. În clasa a V-a, s-a transferat la Liceul de Arte „Margareta Sterian“ din Buzău, dar deoarece canto se putea face doar din clasa a IX-a, a fost repartizată la violoncel. Între timp, a ajuns să se îndrăgostească de acest instrument, fiind olimpică ani la rând.

DISTRIBUIȚI