27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:18 PM

Monden

„Frumoasa şi bestia“ sau duelul buzoiencei Iuliana Popa cu Octavian Casian pe scena de la Vocea României

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
02.11.2017, 00:00
375
  • Fata cu violoncelul şi „ochi de husky” a fost eliminată din competiţie

   O melodie marca Creedence Clearwater Revival, două voci total diferite, un singur jurat: Smiley! Din păcate, aerul romantic, sensibil şi vocea cristalină a buzoiencei Iuliana Popa nu au fost suficiente pentru ca Smiley să o aleagă pe buzoiancă să meargă mai departe la Vocea României, în următoarele live-uri.

   Iuliana Popa s-a evidenţiat mai puţin pe piesa „Have you ever seen the rain”, dar a primit aprecieri atât din partea lui Tudor Chirilă, cât şi a Loredanei şi a lui Adrian Despot.

   „Cântecul ales m-a dezo­rientat puţin, mi s-a părut că l-a pus în evidenţă mai mult pe Octavian. Îmi pare rău pentru tine, voce cu ochi de husky”, i-a spus Tudor buzoiencei. La rândul său, Despot a subliniat că momentul  a fost unul interesant, prin prisma anto­nimiei vocilor, dar el are o slăbiciune pentru bărboşi şi pletoşi, aşa că el pariază pe Octavian. Loredana a completat şi ea că Iuliana şi Octavian „au făcut din melodia lui Rod Steward (n.r., Creedence) un show”, dar niciun jurat nu a mizat după acest duel pe vocea frumoasei de 22 de ani.

   Singurul care ar fi vrut-o pe Iuliana mai departe se pare că a fost numai adversarul ei, Octavian Casian, care a spus, după alegerea lui Smiley, că a ajuns să ţină la Iuliana imediat ce şi-a pregătit duetul cu ea, şi că ar fi vrut ca visul ei (de a merge mai departe în concurs) să i se îndeplinească, el fiind deja asigurat, având o trupă cu care îşi câştigă existenţa. Buzoianca Iuliana a încheiat spunând că ea şi-a atins visul din punct de vedere vocal, ajungând în acest show, aşa că va merge mai departe tot cu violoncelul care a consacrat-o.

Solistă a trupei Impact şi violoncelistă în Adonis Quartet

   Iuliana Popa, frumoasa cu ochi albaştri, a absolvit Liceul de Artă din Buzău şi locuieşte în Bucureşti, unde este studentă la Litere. Buzoianca este solistă a trupei Impact şi violoncelistă în Adonis Quartet. După ani lungi de pauză, Iuliana a revenit la prima dragoste, dorind să îmbine muzica pop cu violoncelul, fiind de părere că va fi o combinaţie unică şi de impact. Se regăseşte în muzica soul şi este de părere că muzica este limbajul universal al omenirii. Talentul muzical al Iulianei a fost descoperit de către părinţii săi, la vârsta de cinci ani.

   La opt ani mergea la Palatul Copiilor din Buzău şi făcea parte dintr-o trupă cu care a participat la diverse festivaluri. La zece ani a câştigat diverse concursuri de­di­cate folclorului şi doinelor. În clasa a V-a, s-a transferat la Liceul de Arte „Margareta Sterian“ din Buzău, dar deoarece canto se putea face doar din clasa a IX-a, a fost repartizată la violoncel. Între timp, a ajuns să se îndrăgostească de acest instrument, fiind olimpică ani la rând.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

REPORTAJ Vrancea: 50.000 de stejari plantați la Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 19:42 PM

Aproape 50.000 de stejari au fost plantați, sâmbătă, în apropierea localității Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial, fiind primii din cei 335.000 de stejari câți vor fi sădiți până la sfârșitul anului viitor în Parcul Memoriei Naționale, care se va întinde pe o suprafață de 75 de hectare, nu departe de mausoleu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker