Ce se întâmplă când Sophie şi Sky, la dublu, se plimbă prin Bucureşti cu busul „Mamma Mia!“? Îşi fac declaraţii de dragoste, cântând celebrul hit ABBA „Honey, honey“! Asta fac în aceste zile protagoniştii celui mai aşteptat musical românesc, printre care se numără şi buzoianca Bianca Purcărea, bazat pe muzica uneia dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile, ABBA! „Mamma Mia” va avea versuri traduse şi adaptate în limba română pentru fiecare melodie, numere de dans, replici amuzante şi costume spectaculoase.

Celebrul musical a fost pus în scenă până acum în peste 50 de ţări, de pe şase continente şi a fost tradus în 22 de limbi. În România, Sophie va fi interpretată, în dublu rol, de două tinere foarte talentate, Ana Munteanu şi buzoianca Bianca Purcărea. Artista trupei Cobza­lity are 24 de ani şi a concurat la festivaluri de muzică încă de la 14 ani. De asemenea, ea a participat şi la primul sezon al emisiunii X Factor, dar şi la Eurovision. „Festivalurile româneş­ti de muzică mi-au adus multă experienţă, eu le consider o şcoală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice şi vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol”, a declarat buzoianca.

„La X Factor am înţeles că vreau să fac muzică mai departe”   

Într-un interviu acordat recent publicaţiei „Şapte Seri”, Bianca a vorbit despre ne­răbdarea cu care numără zilele până la premieră, dar şi despre experienţele de show şi televiziune, în care s-a afirmat ca artistă până acum.

„Experienţa mea la X Factor, din 2011, a fost prima mea apariţie publică şi m-am transformat rapid într-una din fetele populare, ba chiar foarte populare, din liceul meu, din Buzău. A fost o reuşită, în ciuda faptului că nu am ajuns în finală şi am şi răbufnit în lacrimi. Datorită participării mele la X Factor, am cunoscut însă nişte oameni grozavi, am descoperit ritmul în care se mişcă lucrurile în astfel de showuri şi în showbiz în ­ge­neral, am înţeles că vreau să fac muzică mai departe, nu altceva şi, tot datorită X Factor, mi-am întâlnit super-colegii de trupă, din Cobzality”, a declarat Bianca Purcărea.

„Industria muzicală a crescut mult”

Întrebată despre ce crede ea că lipseşte în momentul de faţă din industria muzicală din România, având în vedere experienţa care o aşteaptă, Bianca a spus că nu lipseşte nimic, doar timp să experimentezi ce vrei din tot ce este deja.

„Faţă de acum vreo patru ani, industria a crescut mult şi a luat mult mai multe forme, a evoluat pe multe planuri şi asta mi se pare un lucru extraordinar. De la trupe din underground care acum se aud la radio la proiecte muzicale inedite care câştigă teren şi un public bine definit. Îmi pare că românul <meloman>, de altfel destul de neobişnuit să caute muzică, acum a învăţat şi aflat metode să îşi găsească stilul. Oamenii au alternative, au variante cu duiumul, există spectacole, festivaluri <ca afa­ră>. Nu cred că ne mai lipseşte ceva în industrie, poate doar un pic de timp să le experimentăm pe toate câte sunt!”, a mai completat Bianca.

„Îmi place să mă joc de-a criticul de film”

Artista a mai dezvăluit că se simte foarte atrasă şi de industria cinematografică. De câţiva ani, a dezvoltat un soi de dependenţă de film, de starea pe care i-o poate induce, de nevoia de a critica şi a face glume pe seama câte unei premiere care se anunţa a fi grandioasă şi se dovedeşte a fi …lamentabilă.

„Îmi place să mă joc de-a criticul de film, să compar performanţele actorilor, să fiu aspră sau îndrăgostită. Ba chiar, de câţiva ani, dau Oscarurile pe pagina mea de Facebook şi mi-am jurat că de la anul voi paria oficial, pentru că le nimeresc la fix! Dar, pe lângă film, îmi place să citesc, să descopăr muzici şi artişti. Sper să mai am timp acum. Pentru că, de când au început repetiţiile pentru MAMMA MIA, ziua mea e mai plină ca niciodată. Dacă îţi vine să crezi, abia mă mai uit la câte un film… glumesc, mi-a plăcut întotdeauna să fiu activă, iar acum, în cantonamentul MAMMA MIA, trec prin toate stările posibile simultan, de la entuziasm la oboseală cronică, de la extaz la agonie, de la frustrare la un sentiment fabulos de succes, pe care îl resimt cel mai des: sunt Sophie în Mamma Mia!“, a mai declarat buzoianca.

"MAMMA MIA!" România – Honey, honey

Surprizăăăă!!! 😯 Ce se întâmplă când Sophie și Sky, la dublu, se plimbă prin București cu bus-ul "MAMMA MIA!"? Își fac declarații de dragoste, cântând celebrul hit ABBA"Honey, honey"!💛🍯🧡Acesta este doar un mic preview la ceea ce va fi la supershow-ul "MAMMA MIA!", care vă va încânta cu versuri traduse și adaptate în limba română pentru fiecare melodie, numere de dans, replici amuzante și costume spectaculoase!💖🎫 Biletele pentru show-ul anului, "MAMMA MIA!", se pot cumpăra ACUM de pe site-ul nostru, http://mammamiathemusical.ro, și de pe https://www.iabilet.ro/cauta/?q=mamma+mia#mammamia #mammamiaromania #mammamiathemusical

Gepostet von Mamma Mia am Montag, 7. Mai 2018

În România, „Mamma Mia!” este primul musical de Broadway produs aici 100% independent, iar spectacolele sunt programate pe 24, 25, 26, 27 mai, în Bucureşti, la Sala Palatului, urmate de primul spectacol în ţară, pe data de 1 iunie, la Cluj. Din distribuţia spectacolului mai fac parte Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Cornel Ilie, Anca Ţurcaşiu etc.

DISTRIBUIȚI
loading...