A cochetat cu modellingul încă din liceu, dar primul contract serios pe care buzoianca Valentina Cristea l-a avut a fost abia când a ajuns la facultate, în Bucureşti, moment în care a devenit imaginea unui atelier de creaţii vestimentare. După o experienţă trăită, anul trecut, în America, în cadrul unui program Work & Travel, buzoianca s-a întors în ţară şi îşi împarte timpul între modelling şi studii.

Ieri, Valentina Cristea a împlinit 21 de ani, vârstă la care mărturiseşte că se gândeşte serios la cariera profesională.

„Vârsta de 21 de ani mă prinde cu multe planuri, extrem de bine organizate! Mă axez acum foarte mult pe studii, sunt deja anul III la Universitatea Politehnică Bucureşti la Ingineria Calităţii şi muncesc din greu pentru a obţine diploma de <inginer Calitolog>. Între timp, mă ocup şi de pasiunile mele ca model de fotografie şi prezentator de spectacole. Şi chiar dacă pare că nu aş mai avea timp de nimic, am şi un job de care sunt foarte încântată. Lucrez într-o companie de IT în departamentul de Dezvoltarea Afacerii şi Vânzări! Deci, la 21 de ani sunt ocupată!“, a declarat Valentina Cristea.

Petrecere-surpriză de ziua ei

Şi pentru că şi persoanele bine organizate pot avea parte de surprize, buzoianca a avut parte de o petrecere-surpriză organizată de sora sa chiar la miezul nopţii, atunci când a împlinit vârsta de 21 de ani. Astfel, primii care i-au urat „La mulţi ani!” au fost membrii familiei, mama, tata şi sora ei.

„Am primit numeroase cadouri de care sunt foarte încântată, însă cele mai de preţ sunt urările sincere din partea tuturor celor ce se gândesc la mine de ziua mea şi le mulţu­mesc! Am primit urări de pretutindeni, chiar şi de la prietenii cu care mi-am petrecut vara în Statele Unite. Voi mai avea şi o petrecere în week-end şi, în curând, voi pleca şi într-o vacanţă de poveste, la căldură”, a mai declarat buzoianca.

DISTRIBUIȚI
loading...