Ea din Buzău, el din Brăila, ea în lumina reflectoarelor, el un prosper om de afaceri în domeniul agricol şi… o nuntă ca-n poveşti! Frumoasa prezentatoare tv, Karina Bechir, fostă model şi Miss Buzău, şi-a organizat, alături de iubitul ei, cununia religioasă şi cununia civilă la malul mării, week-endul trecut, şi au petrecut până în zorii dimineţii, la răsărit. Toate detaliile au fost puse la punct de Karina, cu multe luni înainte, de la alegerea formaţiei până la ţinutele domnişoarelor de onoare. Nu au lipsit porumbeii, candy barul şi fruit barul tematic, cabina foto la minut, shootingul de la malul mării, „prinţesele” care au dus verighetele, focul de artificii şi artiştii de la emisiunea pentru copii pe care o prezintă Karina. Vedeta momentelor muzicale din cadrul evenimentului a fost Giulia Jianu, fosta componentă a trupei Sexxy, care a rămas alături de miri până dimineaţă, întreţinând atmosfera pe ringul de dans cu melodiile sale, reuşind să „desprindă” declaraţii de dragoste inedite de la proaspeţii însurăţei.

Alb, nude, roz şi somon, culorile tematice ale nunţii 

Atât culorile florilor din buchete, cât şi rochia miresei, a naşei, a domnişoarelor de onoare şi a tortului, toate au fost la unison, combinând rozul cu alb şi nude. Decorurile au fost aranjate în acelaşi ton, atât cele de la cununia civilă, de la  biserică cât şi cele de la restaurant, unde masa principală a fost atracţia locaţiei, fiind împodobită cu zeci de lumânări, pietre, flori şi lumini artificiale. Dansul mirilor a fost unul special, emoţionant, întreţinut de trupa nonconformistă Feelings, pe versurile şi linia melodică specială a cântăreţei Delia: „Am prins rădăcini adânci, tu eşti verde împărat/ M-ai făcut împărăteasă peste-ntregul tău palat /Şi la nuntă ne-au cântat mii de roiuri de albine/ Şi ne-a cununat un brad peste-un lac de apă vie/(…) / Peste codri, peste nori, dansul ţine până-n zori/ Ca să ţii o viaţă-ntreagă minte cum e să te-nsori”.

Un alt moment emoţionant a fost cel în care o mică artistă din emisiunea pentru copii realizată de Karina i-a dedicat câteva piese tradiţional româneşti, plus una de suflet. Sarah Toma i-a cântat Karinei o piesă despre mamă, ce au făcut-o atât pe mireasă, cât şi pe mama acesteia, să plângă de emoţie. Focul de artificii a fost admirat la miezul nopţii de cei peste 200 de nuntaşi, la malul mării, iar petrecerea a ţinut până la răsărit.

DISTRIBUIȚI
loading...