Spitalul Judeţean Buzău va avea în curînd o nouă intrare. În momentul de faţă se lucrează la amenajarea noii intrări, care să dea o faţă nouă unităţii medicale, dar care să fie mult mai practică pentru acesul pacienţilor şi aparţinătorilor. Despre aceste lucrări managerul spitalului spune: ”încercăm să schimbăm faţa spitalului şi să amenajăm şi curtea spitalului şi intrările în spital. Acum am început amenajarea pentru intrarea în spital pe o nouă uşă care era prevăzută şi care cred că era uşa principală a spitalului. Eu cred că e calea de acces cea mai potrivită pentru aparţinători şi pacienţi care vor intra în spital. După cum vedeţi este lângă Ambulatoriu. Se va intra direct din stradă. Nu va mai trebui să circule prin curtea spitaluilui sau să intre prun curtea din spate cum se intră acum. Am decis să facem această aleea astfel încât să venim în sprijinul pacienţilor şi apar­ţinătorilor şi să creăm o altă faţă a spitalului.

DISTRIBUIȚI
loading...