Eveniment inedit organizat de Liceul de Arte „Margareta Sterian” pe Platoul din Piața Dacia, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Toate clasele liceului buzoian au oferit trecătorilor, sâm­bătă, 1 iunie, un spectacol ce a îmbinat muzica, teatrul și artele plastice, buzoienii intrând rapid în jocul elevilor.

Cele mai căutate au fost atelierele de desen, la care trecătorii au stat la coadă pentru ca elevii Liceului de Arte să le realizeze portretele, iar cei mai mici dintre spectatori să beneficieze de o ședință de facepainting.

Evenimentul „Să fim copii pentru încă o zi” s-a aflat la cea de a treia ediție și a mizat pe interacțiunea cu publicul.

Elevii actori, mai credibili decât se așteptau

„Spectatorii au avut ocazia să cunoască elevii noștri talentați, de la toate specializările și să asiste la un mic concert susținut atât de orchestra mare a liceului, cât de celelalte două orchestre formate din elevi mai mici. S-a cântat muzică clasică, muzică populară și muzică ușoară, iar publicul buzoian a reacționat excelent. De asemenea, Primăria Buzău, partenera noastră la acest eveniment, găzduiește, la parter, în această perioadă expoziția de pictură dedicată Zilei Copilului, iar la etaj, expoziția absolvenților”, a declarat directorul Liceului de Arte, Mioara Sângeorzan.

La rândul lor, elevii claselor de teatru au reușit să impresioneze spectatorii. Drept dovadă, câțiva tre­cători au fost convinși că tânărul aflat la microfon, care interacționa cu publicul, este un candidat politic, motiv pentru care a strigat că ar merita să fie ales.

DISTRIBUIȚI
loading...