Nicio zi fără un motiv de petrecere! Asta şi-a propus bruneta trupei cu cele mai multe spectacole internaţionale exclusiviste, care a avut, în ultimul timp, multe motive de zâmbete: o aniversare specială a mamei sale, ,,cucerirea” celui mai înalt deal din ţară (Dealul Mătău -1,017 m) şi pregătirea pentru un concert inedit în Dhaka (Bangladesh).

Luna a început într-un mod special pentru buzoianca Patricia Cimpoiaşu, cu un moment de relaxare, acasă, la Buzău, împreună cu colega ei de trupă, Andreea Runceanu. Apoi, Patricia şi-a serbat mama într-un cadru intim şi familial, dar şi mulţumindu-i din suflet acesteia, pe reţelele de socializare, la împlinirea vârstei de 57 ani. ,,Acum două zile se juca cu nepoţica ei, făcând-o să râdă în hohote, în iarnă era pe scuter cu tata prin sălbăticiunea Thailandei, parcă ieri îmi împletea două codiţe şi mă trimitea la şcoală foarte frumos îmbrăcată şi, uite aşa, mamă, îţi mulţumim din suflet pentru toate bucuriile şi minunile pe care le-ai făcut cu atâta bunătate şi dăruire în familia noastră! La mulţi, mulţi ani fericiţi!”, a fost mesajul postat de Patricia pe reţeaua de socializare pentru mama sa.

Şi, apropo de adrenalină, Patricia a “cucerit” zilele acestea cel mai înalt deal din România, Dealul Mătău din Câmpulung (1.017 m).

Iar la capitolul concerte, Patricia, şi celelalte fete din trupa Amadeus pregătesc zilele acestea un proiect nou, “Wind of Change”, cu filmări şi spectacolele în Bangladesh, la Dhaka. Ultimul eveniment important de talie internaţională pe care artistele trupei Amadeus l-au avut în străinătate a avut loc în Elveţia, în faţa a peste 2.500 de invitaţi speciali, directori ai celor mai mari companii internaţionale, lideri în industria internaţională de business, politicieni, economişti şi celebrităţi, eveniment în cadrul căruia s-a discutat şi s-a stabilit direcţiile generale în ve­derea îmbunătăţirii situaţiei economice mondiale.

DISTRIBUIȚI
loading...