Artista Mirela Ursache s-a întors din concediul de vis petrecut imediat după nuntă pe meleaguri egiptene, cu un bronz de invidiat şi cu multe experienţe inedite la activ. După o nuntă minuţios programată şi aranjată de mireasă, a urmat o vacanţă surpriză pregătită special de Vlad, soţul ei, în exoticul Egipt. Cei doi proaspeţi însurăţei au zburat săptămâna trecută spre destinaţia însorită şi au petrecut opt zile de vis, departe de toamna capricioasă şi vremea mohorâtă din Buzău.

„Totul a fost secret pentru mine, abia după nuntă m-am gândit să întreb unde vom evada câteva zile şi mi s-a dat o altă destinaţie. Noroc că aveam actele aproape de expirare şi aşa a trebuit să aflu destinaţia-surpriză, că altfel în bagaje aveam haine de toamnă, cu siguranţă”, a povestit Mirela.

După experienţa refacerii actelor pe ultima sută de metri, Mirela şi Vlad au lăsat grijile în ţară şi au profitat din plin de soare, deşert, apă şi experienţe cu adrenalină. Cei doi au făcut scufundări, au înotat alături de delfini, au călătorit prin deşert pe cămile şi au navigat cu iahtul.

„A fost <o lună> de miere de o săptămână, de vis, cu experienţe de neuitat, într-o lume total diferită faţă de ceea ce avem noi aici, în România. Recomand destinaţia cu mare încredere, mai ales atunci când la noi scad temperaturile, acolo vara se prelungeşte din plin!”, a mai precizat Mirela.

Începe serie de petreceri tematice la Buzău

Şi dacă vacanţa a fost de neuitat, acomodarea cu fusul orar, programările de evenimente şi pregătirea petrecerilor au pornit cu greu. Mirela Ursache va da startul petrecerilor de vineri seară începând de pe 5 octombrie.

„A fost grea reîntoarcerea, dar de vineri revenirea va fi cu forţe proaspete, pentru că, de acum, în fiecare vineri din lună vă invit la  <Mare Petrecere, Mare Chindie cu Mirela Ursache>. Te aş­teptăm cu voie bună, să petrecem împreună!”, ne-a mai declarat buzoianca.

DISTRIBUIȚI
loading...