UPDATE

Militarul Ciprian Ștefan Polschi, ucis săptămâna trecută într-un atentat cu mașină capcană în Kabul, capitala Afganistanului, a fost condus joi pe ultimul drum de familie, prieteni și de camarazi.

Cortegiul funerar a pornit în jurul orei 9.30 de la capela Bisericii Sfântul Ștefan din cartierul Micro III, iar în jurul orei 10.45 a ajuns la biserica militară din Bariera Ploiești, acolo unde este oficiată slujba de înmormântare.
La funeralii a participat, alături de familie, rude, prieteni și colegii militarului, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, dar și oficiali ai Ministerului Apărării. De asemenea, oficialități locale au fost alături de familia greu încercată dar și zeci de oameni care au ținut să aducă un omagiu eroului.

Slujba a început la ora 11.00, iar în jurul orei 12.00 coșciugul a fost purtat pe brațe de militari către Cimitirul Eroilor. Un elicopter din care au fost aruncate flori a survolat Calea Eroilor. Sublocotenentul p.m. Ciprian Ștefan Polschi a fost înmormântat cu onoruri militare lângă ceilalți trei militari uciși în teatrul de operații Afganistan.

FOTO Ciprian Sterian

DISTRIBUIȚI
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.