• Banii strânşi vor merge la o fundaţie pentru ajutorarea copiilor

Furie, aer, iubire, feminism! Acestea sunt ingredientele principale ale celui mai nou show marca Mike’s School of Dance, ce va avea loc duminică, 10 iunie, de la ora 19,00, în sala Teatrul „George Ciprian”.

Potrivit organizatorilor, „Waves” este un manifest de dans contemporan care vorbeş­te despre feminism, egalitate şi normalitate. Vorbeşte despre lucrurile simple pe care, deşi le vedem, simţim şi le purtăm cu noi, alegem să le ignorăm. Noul show marca Mike’s School of  Dance va demonstra câte trăiri poţi crea prin dans.

După „Viral Dance” şi „Dancing around the world”, duminica aceasta „Waves” va fi al treilea spectacol caritabil pe care buzoianul Mihai Răzvan Rotaru (Mike) îl pune la cale, cu elevii pe care îi pregăteşte la Buzău şi la Bucureşti. „Aş vrea ca fiecare bărbat care nu crede în feminism să îi explice femeii din viaţa lui de ce nu crede în ­ega­litatea dintre bărbaţi şi femei”, a fost mesajul transmis de Mike.

Vor evolua în cadrul spectacolului: Gabriela Bogdan, Andrada Borcilă, Miruna Cazacu, Mara Costaş, Andreea Iancu, Laura Elena Ion, Cristina Maria Manolache, Cremona Miriţescu, Mara Mocanu, Mary Negoiţă, Simona Georgiana Neicu, Andreea Nicolescu, Teodora Păncescu, Sânziana Pantazi, Laura Pătulea, Ela Pietraru, Corina Platon, Georgiana Daniela Popa, Bianca Radu, Irina Samoilă, Maria Simulescu, Roxana Andreea Spânu, Roberta Tacea, Teodora Ioana ţăran, Antonia Toma, Ilinca Urse, Ana Elena Ursu, Mihaela Vasile, Ruxandra Vasile, Vişan Andreea şi Roxana Vlad.

Un bilet la spectacol costă 25 lei, iar coregrafia a fost realizată de  Mike şi Corina Platon. Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi către Asociaţia Vladimir Angelman. Spectacolul este recomandat celor peste 13 ani, dar mai ales viitorilor părinţi!

De la şcoala care a format dansatori ajunşi celebri, la roluri în piese de teatru  

Mihai Răzvan Rotaru este recunoscut pentru şcoala sa de dans de la Buzău, în care s-au format dansatori profesionişti, precum Mircea Vlad, Andrei Ursu, Ruxandra Burlacu, care astăzi evoluează în cadrul trupelor de la „Românii au ­Ta­lent”, „Vocea României” etc., dar şi alături de cele mai mari nume din muzica românească: Delia, Alexandra Stan, Inna, Smiley, Marius Moga, Ştefan Bănică, Horia Brenciu etc.

În paralel cu showurile ­ca­ritabile de la Buzău, pe Răzvan Rotaru îl mai puteţi vedea în  cadrul conceptului „Moving Fields”, un spectacol de dans contemporan care „chestionează conceptul de energie, punând corpul în dialog cu resursele sale ascunse; în căutarea originii mişcării, patru dansatori intră într-o comunicare profundă cu ei înşişi, cu spaţiul fizic şi sonor, cu tehnologia, cu publicul”, după cum se arată în prezentarea acestuia.

De asemenea, Răzvan mai poate fi văzut în rolul „Vecinului” din „Crimă la cină”, spectacol pus în scenă la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Este vorba despre un spectacol interactiv, cu un concept nou în România care include: o comedie poliţistă spumoasă, într-o atmosferă interbelică. Spectatorii au ocazia de a sta la masă cu personajele piesei, testându-şi astfel flerul de detectivi.

DISTRIBUIȚI
loading...