2018 pare a fi un an fast la Buzău pentru construcţiile de locuinţe. Pe lângă lucrările din Cartierul Orizont şi şantierele care urmează a fi deschise în vecinătatea Parcului Tineretului şi pe strada Frăsinet, între între Kaufland şi Biserica Sfântul Ştefan – unde vor apărea cartiere de vile, respectiv de blocuri -, un nou şantier a fost deschis pe strada Frăsinet.

Şantierul este situat în zona cuprinsă între străzile Chiristigii, Mesteacănului, Locotenent Gheorghe Iacob şi Frăsinet, pe locul unde a funcţionat, într-un complex de clădiri acum demolate, sediul Servagromec şi, ulterior, Mecan Construct, ultima societate fiind şi proprietara noului ansamblu rezidenţial.

Aici va fi construit un complex imobiliar care va cuprinde un bloc cu cinci etaje plus mansardă, ce va dispune de o parcare ultramodernă, cu locuri rezervate pentru fiecare apartament. Fiecare dintre cele 30 de apartamente cu trei camere va avea o suprafaţă utilă de 110 metri pătraţi; locuinţele vor fi construite la standarde de lux, cu finisaje peste media existentă acum pe piaţa de profil, şi vor fi destinate exclusiv, cel puţin într-o primă fază, închirierii.

Constructorul ansamblului este Voinea Construct, care urmăreşte  să ridice imobilul până în luna decembrie, pentru ca apoi, în timpul iernii, să poată lucra la interior la finisaje şi utilităţi.

DISTRIBUIȚI
loading...