Mama superstarului american Ethan Hawke îşi vinde casa din România, situată în judeţul Buzău, în apropiere de Sărata Monteoru. Potrivit publicaţiilor centrale, Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a scos la vânzare casa în care a locuit în ultimii 18 ani, cât a avut grijă de Asociaţia OvidiuRo, care şi-a propus să ajute copiii români proveniţi din familii defavorizate.

Locuinţa este situate în regiune viticolă Dealu Mare, iar anunţul a fost făcut de Leslie Hawke pe pagina ei de Facebook, acolo unde anunţă că proprietatea va fi scoasă la vânzare de o agenţie imobi­liară din Buzău.

„Trebuie să-mi vând casa, care este la o oră şi 20 de minute la nord de Bucureşti. Este un loc minunat, pe un deal din regiunea viticolă Dealu Mare. Dacă dumnea­voastră sau cineva pe care îl cunoaşteţi căutaţi o casă de vacanţă într-un sat vechi, departe de nebunia congestionată a drumului 1A, vă rog să transmiteţi mai departe aceste informaţii. Am restaurat complet şi am extins căsuţa tradiţională din secolul al XX-lea. Dacă sunteţi interesaţi, contactaţi agentul”, a scris Leslie Hawke pe reţeaua de socializare.

De asemenea, mama celebrului actor a publicat şi ­ima­gini cu proprietatea de la Buzău. Construcţia are o suprafaţă utilă de 168 mp şi un teren aferent de peste 4.000 mp. Sunt cinci camere plus două băi, este racordată la apă şi electricitate şi are o centrală termică cu gaze. Deşi casa arată cu adevărat superb, preţul este unul modest, comparabil cu cel al unui apartament în Bucureşti: 79.000 euro negociabil, scrie stirilekanald.ro.

Leslie Hawke a mărturisit că, după 18 ani petrecuţi în România, se va întoarce în Statele Unite. În urmă cu câţiva ani, ea s-a recăsătorit, iar soţul ei locuieşte în Texas. Asta nu înseamnă că mama lui Ethan Hawke va renunţa definitiv la România. Ea va continua să vină aici pentru a continua munca la asociaţie, însă va avea reşedinţa stabilă în Statele Unite.

DISTRIBUIȚI
loading...