A devenit tradiţie pentru poliţiştii buzoieni ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate.

Având în vedere că pe data de 25 martie se va sărbători Buna Vestire şi Ziua Poliţiei Române, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, au organizat și anul acesta o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari sunt persoanele care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni.

Evenimentul a debutat joi, la ora 10.00, cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din câte trei poliţişti de la trei structuri ale IPJ Buzău  – Poliția Municipiului Rm. Sărat, Poliția Municipiului Buzău și Serviciul pentru Acțiuni Speciale  – au pregătit un meniu de prânz, în bucătăria pusă la dispoziţie de un agent economic din municipiul Buzău.

În final, borșul și plachia de pește dar și salmul de biscuiți pregătite de echipa SAS au fost pe placul juriul format din comandantul IPJ Buzău, comisar șef Laurențiu Pantazi, un chef bucătar al restaurantului și bucătarul popotei IPJ Buzău. Pe locul doi s-a clasat echipa Poliției Municipiului Buzău, urmată de polițiștii de la Rm. Sărat.

Deşi numai una dintre echipe a fost declarată câştigătoare, concurenţii au făcut tot ce va depinde de ei pentru a pregăti cele mai gustoase preparate, pe care le vor servi ulterior bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de Aşezământul Social de la Ulmeni.

Tot pentru a veni în sprijinul bătrânilor din așezământul de la Ulmeni, alţi poliţişti vor sădi răsaduri sau vor planta seminţe pe terenul ce aparţine Aşezământului, puse la dispoziţie de Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău.

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...