Spre deosebire de multe alte românce frumoase care cochetează cu modellingul, buzoianca Corina Chivu rămâne o persoană discretă, în ciuda apariţiilor în videoclipurile unor artişti cu priză la public şi colaborările pe care le are în străinătate. Prima colaborare de succes pe care buzoianca a bifat-o a fost, în timpul facultăţii, în clipul lui Connect R, „Noi ne potrivim”, iar de atunci portofoliul ei poate face geloase multe modele din showbizul autohton. Stabilită de patru ani la Ibiza, Corina se poate mândri că a luat lecţii de actorie (la şcoala lui Bobby Păunescu, „Mandragora Movies”) de la celebra profesoară Ivana Chubbuck, cea care le-a avut la curs şi pe vedetele Charlize Theron, James Franco sau Halle Berry, iar aceste cursuri aveau să îi folosească foarte mult în carieră, când se gândea mai puţin. Este vorba despre apariţia într-un serial ce urmează să fie difuzat, în care buzoianca a dublat-o pe fosta componentă „Pussycat Dolls”, ce­lebra Nicole Scherzinger. În plus, Corina a apărut recent în primul videoclip al excentricului miliardar Gianluca Vacchi.
Despre toate aceste colaborări şi despre amintirile de la Buzău, Corina Chivu a acceptat să vorbească pentru OPINIA.

Reporter: Vorbeşte-mi des­pre perioada liceului şi despre ce îţi doreai la acel moment să faci în viaţă.
Corina Chivu: Sunt absol­ventă a Colegiului „B.P. Hasdeu”, secţia Filologie bilingv-engleză. În perioada liceului, în afară de programul şcolar obişnuit, îmi amintesc că mergeam cu drag la olimpiadele şi concursurile de istorie. Avându-l ca profesor de istorie pe Dănuţ Solcan, căruia îi port un deosebit respect, era şi greu să nu iubesc Istoria şi să nu mă implic în proiecte extra-cu­rriculare. Amintesc aici concursul „Eustory” la care echipa noastră a câştigat locul I pe ţară. În clasa a XII-a m-am pregătit intensiv pentru admiterea la ­Fa­cultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi recunosc că, deşi atunci am crezut la momentul acela că voi avea o carieră în domeniul juridic, mi-am dat seama, odată cu trecerea timpului, că munca şi stilul de viaţă respectiv nu mă reprezentau. Sunt însă recunoscătoare că am absolvit Facultatea de Drept, a fost o perioadă în care am învăţat multe lucruri şi am rămas cu amintiri frumoase.

„În facultate, mergeam la castinguri după cursuri“

Rep.: Cum ai ajuns să apari în videoclipuri în România ?
C.C: Odată cu mutatul în Bucureşti şi cu studenţia mi-am făcut noi prietene, unele dintre ele lucrând deja ca modele. Astfel ne-am împrietenit, ele mi-au dat contactele de la diferite agenţii de modelling la care m-am înscris; iar astfel mergeam la casting-uri după cursurile de la facultate. Aşa am ajuns să colaborez cu regizorul Dan Petcan la videoclipul lui Connect R , „Noi ne potrivim”. Ulterior, am filmat videoclipuri şi cu alţi artişti. Am mai filmat reclame pentru diverse branduri printre care Gerovital, Head&Shoulders şi Rockstar. De asemenea am avut ocazia să particip la o ediţie a show-lui TV „Regina Cumpărăturilor”, unde am fost câştigătoare.

Rep.: Cum ai ajuns în Ibiza şi cu ce te ocupi acolo?
C.C: În Ibiza m-am mutat în urmă cu aproximativ patru ani deoarece prietenul meu a dorit această schimbare şi cum dintotdeauna mi-am dorit să locuiesc într-un loc însorit cu climă medi­teraneană, nu mi-a fost greu să îl urmez.

A realizat cine este Gianluca Vacchi abia după ce erau urmăriţi de paparazzi

Rep.: Cum a fost colaborarea cu Gianluca?
C.C: Colaborarea cu Gianluca Vacchi la clipul „Viento” a fost o mare surpriză pentru mine, pentru că eu nu cunoşteam notorietatea lui, dar în momentul când am început filmările şi am postat pe contul meu de Instagram, am avut un boom de sute de „follow requests” şi mesaje, în plus au fost şi paparazzi care urmăreau echipa de filmare peste tot. În acel moment am realizat că sunt implicată în ceva mult mai important decât m-aş fi aşteptat. A fost o experienţă frumoasă, am filmat în Italia, în Sardinia, şi am fost înconjurată de modele superbe din toată lumea, plus o echipa super profesionistă de stilişti, make-up artişti, producători, regizori, etc.

Rep.: După cursurile şcolii de film Mandragora, te gândeşti să urmezi o carieră cinematografică?
C.C: Cursurile şcolii de actorie Mandragora Movies m-au ajutat foarte mult, având în vedere că nu studiasem nimic legat de actorie înainte. Se predă după metodă americană, metodă care este foarte bine gândită, la subiect, uşor de aplicat şi pe care o recomand cu dragă inimă, nu doar exclusiv pentru cine doreşte să studieze actorie, dar şi pentru cine este interesat de autocunoaştere şi dezvoltare perso­nală. Experienţa de la şcoala de actorie am aplicat-o şi în Spania, unde am avut privilegiul să filmez un episod dintr-un serial de comedie celebru („La que se avecina”), precum şi în alte diverse videoclipuri (pentru rapperul german Kay one – clipul „Louise, Louise”; reality showul german „Mieten, Kaufen, Wohnen”, videclipul pentru DJ ul Lost Frenquencies – „Beautiful Life” şi altele ).

„A fost un vis împlinit să o cunosc pe Nicole Scherzinger“

Rep.: Ce alte proiecte ai?
C.C: În prezent colaborez cu agenţii de modelling din Ibiza, Palma de Mallorca şi din Barcelona. Am avut plăcerea să lucrez atât cu branduri locale, cât şi cu branduri recunoscute internaţional, printre care El Corte Ingles, Pandora, Activia, Piaget. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate, deoarece reţele de socializare şi tot ceea ce înseamnă mediul online au un impact foarte mare şi reprezintă cel mai puternic marketing la ora actuală. Cel mai drag proiect pe care l-am avut a fost un serial filmat în Ibiza, în toamna anului trecut, unde am fost dublură pentru cântăreaţa Nicole Scherzinger; ea fiind şi artistul cu cea mai mare faimă cu care am lucrat până în prezent. Îmi amintesc atunci când eram copil că aveam camera plină de postere cu Nicole şi cunoşteam în cel mai mic detaliu toate melodiile şi coregrafiile trupei „Pussycat Dolls”. Pentru mine a fost un vis devenit realitate faptul că am cunoscut-o şi am putut să lucrez ca dublură a ei. Pentru sezonul acesta voi continua activitatea de model, având deja câteva şedinţe foto programate până acum, iar în paralel, voi lucra şi pentru o agenţie de ,,influencers“, PR şi Events.

DISTRIBUIȚI
loading...