• Râmniceanca şi-a încercat norocul până acum la “Românii au talent”, a cântat recent  la Ambasada Franţei la Bucureşti şi a avut un recital la Festivalul de la Cannes

Activitate intensă pentru frumoasa talentată originară din Râmnicu Sărat! Graţie managerului său, Alan Al Hatch, Doiniţa Ioniţă a intrat “în cărţi” şi la competiţia ce-şi propune să descopere talente muzicale, în care juraţi sunt Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică Jr. Săptămâna trecută, bruneta a anunţat oficial că a participat la preselecţia X Factor, dar din motive contractuale nu poate da mai multe detalii despre evoluţia sa ori despre sfaturile primite de la faimoşii din juriu. Dar, la cât o ştim noi de talentată, cu siguranţă din toamnă ne vom mândri cu ea pe scena showului.

Această veste bună vine imediat după ce Doiniţa a putut fi admirată, pe 14 iulie, la evenimentul organizat de Ambasada Franţei de la Bucureşti, cu ocazia Zilei Franţei. Bruneta şi-a câştigat notorietate în 2015, obţinând marele trofeu Next Star, după care a fost invitată de nenumărate ori la emisiunile matinale şi la cele de divertisment, făcând chiar o figură frumoasă şi la ,,Românii au Talent”. Mai mult, în luna mai, Doiniţa şi-a demonstrat talentul muzical şi la Festivalul de la Cannes, fiind singura româncă invitată să cânte în recital.

,,Ei bine, prieteni, este oficial! Doiniţa Ioniţă va participa la noul sezon! Nimeni nu poate înţelege de ce sunt atât de mândru de ea, dar aici se duce. Ea a avut două tragedii devastatoare în viaţa ei în ultimii trei ani, inclusiv pierderea tatălui ei, în iunie 2017. Ea a fost în măsură să înregistreze şi să facă patru clipuri video în mai puţin de un an, o prestaţie la Cannes, participare la Ambasada Franţei ca oaspete de onoare VIP, şi acum concurentă la unul dintre cele mai grele showuri de televiziune. Feli­citări şi mai mult succes în continuare. Sunt acolo la fiecare pas din calea ei, ajutându-o şi îndrumând-o!”, a fost mesajul transmis de impresarul ei, Al Hatch.

Reamintim că Doiniţa Ioniţă a mai câştigat şi trofeul Francochanson în 2016, a fost semifinalistă a concursului ,,Românii au talent” şi remarcată de Excelenta Sa Michele Ramis, ambasadorul Franţei la Bucureşti, la spectacolul organizat la Buzău, cu ocazia deschiderii festive a olimpiadei naţionale de limbă franceză, de la începutul lunii aprilie.

DISTRIBUIȚI
loading...