• Vasile Calofir şi-a dezvăluit „averea” în platoul emisiunii lui Mihai Morar

„Dintotdeauna mi-am dorit un Boeing ca să-l pun mai târziu pe pilot automat!“. Acesta a fost răspunsul actorului buzoian Vasile Calofir când a fost întrebat care este cea mai mare dorinţă a sa, de către Mihai Morar, luni seară, în platoul emisiunii „Răi da’ buni”.

Vasile Calofir a reamintit că a dormit în Gara de Nord şi acum trăieşte într-un lux la care nici măcar nu a îndrăznit să viseze. Unul dintre cei mai iubiţi tineri actori români şi-a spus povestea în platoul emisiunii lui Mihai Morar şi a dezvăluit cum a reuşit să fie cunoscut de o ţară întreagă ajungând să îşi îndeplinească visul după ce a plecat dea casă, din Vadu Paşii, doar cu un tricou pe el şi ceva pâine în geantă.

„Acum nu aş mai sta patru luni fără adăpost, să spăl scări de bloc”  

„Sunt foarte emoţionant de fiecare dată când vorbesc despre mine sau când apar pe scenă. Mi se spune că par emotiv, dar devin bun pe final. Povestea mea este un simplă, am plecat din provincie, am vrut să fiu actor şi mi-am îndeplinit visul. M-am simţit mereu ca în filmul Manhattan, am luat-o de la zero şi am explorat tot ce se putea explora. Puteam fi cu uşurinţă taxi­metrist, la cât am cutreierat Bucureştiul la pas în primii mei ani în care am plecat de acasă. Dar mereu eram curios, mereu citeam, mereu reţineam. Ca să mă pregătesc pentru admiterea la facultate citeam texte în fiecare zi, răsfoiam, memoram. În patru luni am reţinut mai bine de 600 de texte. Acum, după ani, chiar dacă mi-am dat seama ce am realizat nu aş mai face la fel. Atunci era şi inconştienţa vârstei, acum nu aş mai sta patru luni fără adăpost, să spăl scări de bloc, să car bagaje şi să văd totul roz. Acum sunt alte pericole, alte vremuri”, a declarat Vasile Calofir.

Colecţionează pălării şi ceasuri de buzunar   

Buzoianul poreclit „De Niro de Buzău” încă de pe vremea când cutreiera curtea facultăţii de teatru, a recunoscut că este un mare colecţionar. Oriunde merge, se întoarce cu pălării şi ceasuri de buzunar. Are până acum în garderoba personală peste 60 de pălării, şi câteva zeci de ceasuri de colecţie, pe care le caută în magazine de suveniruri sau le cumpără acolo unde găseşte reprezentanţe ale unor astfel de bijuterii.

Întrebat, la finalul interviului, care este cel mai mare lux pe care şi l-a permis, Vasile a spus că este achiziţionarea primei locuinţe, o garsonieră.

„A fost primul adăpost, luat cu banii jos şi prima pe care am sunat-o ca să mă bucur împreună cu ea de această realizare a fost mama mea, pe care o salut şi căreia îi transmit că o iubesc enorm”, a spus buzoianul vizibil emo­ţionat.

Cât despre rolul perfect al actorului de 44 de ani, Vasile a declarat că mai are de pus la punct nişte detalii cu câţiva colaboratori, pentru rolul vieţii sale. A dezvăluit doar că este nevoie şi de un tânăr în implicarea acestui proiect, dar totul va fi detaliat la momentul oportun. Până atunci, îl puteţi vedea chiar pe 17 mai jucând în piesa „Încurcătură la nivel înalt”, la Teatrul ­Eli­sabeta, alături de Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuta, Oana Dragne / Teodora Pacurar şi Valeria Stoian.

DISTRIBUIȚI
loading...