Polițiștii buzoieni au derulat vineri, la orele prânzului, „operațiunea florile”. Potrivit tradției împământenite de Poliția buzoiană, oamenii legii s-au aflat în stradă pentru a oferi, de „Ziua femeii”, tuturor doamnelor surprinse în trafic, flori, împreună cu recomandări preventive, pentru a le ști în siguranță.

Unele au fost surprinse, altele deja erau la curent cu obiceiul polițiștilor de a oferi flori șoferițelor în această zi frumoasă de primăvară dedicată femeii. Surprinse sau nu, reprezentantele sexului frumos au primit cu entuziasm gestul polițiștilor, care, pe lângă flori, le-au înmânat șoferițelor și o poezioară scrisă de colega lor, Gina Zaharia, însoțită de logoul Poliției Rutiere, folosită în toate campaniile preventive „Alege Viața!”. Oamenii legii le-au transmis, cu aceeași ocazie,  și recomandări privind conducerea preventivă.

Operațiunea a fost condusă de cms. Remus Necula, echipajele fiind susținute și de șeful Serviciului Rutier, cms. șef  Silviu Dinu, care a ținut să fie alături de colegi și să ofere flori doamnelor suprinse astăzi în autobuzele Trans Bus, multe dintre ele aflate la vârsta de aur. Sute de buzoience suprinse la volan, în autobuzele de transport în comun, în mașinile de Școală, au fost „amendate” cu flori.

DISTRIBUIȚI
loading...