Suflul nou de care are nevoie stânga românească nu poate veni de la politicienii care au stat ani de zile pe funcții, ci din partea tinerilor care îmbrățișează principiile social-democrate, este de părere președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lider al organizației județene a Partidului Social Democrat. El le-a spus tinerilor social-democrați care au participat, la Sulina, la o tabără de ecologizare, că alegerile locale de anul viitor sunt o bună ocazie pentru a începe schimbul de generații.

,,Stânga românească are nevoie de un suflu nou, care nu poate veni în niciun caz de la cei care au stat pe funcții ani de zile, ci doar din partea unei noi generații de politicieni cu principii social-democrate. Ei trebuie încurajați să facă un pas în față și să se afirme. Trebuie să ieșim din logica marilor copaci sub care nu mai poate crește nimic și să le dăm această șansă, așa cum partidul a demonstrat recent la Congresul din iunie, când foarte mulți candidați tineri au obținut un mare număr de voturi. Aceasta le-am transmis tinerilor social-democrați aflați în Tabăra de Ecologizare de la Sulina. Îmi doresc ca ei să reprezinte soluția, iar viitoarele alegeri locale sunt o bună ocazie pentru a începe acest schimb de generații. Vreau să văd cât mai mulți tineri pe liste, pentru că din administrația publică locală se construiește o carieră politică solidă. Dar i-am avertizat că, pentru a reuși, trebuie să muncească zi de zi, să înțeleagă lumea în care trăim și să să le demonstreze oamenilor cât de mult sunt dispuși să lupte pentru comunitățile lor”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cum însă până la alegerile locale social-democrații buzoieni mai au de trecut examenul celor prezidențiale, aceștia au participat la lucrările Școlii de vară, unde s-a discutat și despre pregătirile și strategia pentru viitoarea campanie electorală. Cu acea ocazie, liderul social-demo­crat buzoian le-a transmis că, indiferent de tensiunile politice de la nivel național, PSD Buzău rămâne concentrat pe agenda cetățeanului: ,,Indiferent de tensiunile politice de la nivel național, la Buzău rămânem concentrați pe agenda cetățeanului! Acesta este mesajul pe care l-am transmis prietenilor și colegilor mei din organizația PSD Buzău la întâlnirea pe care am avut-o cu ocazia școlii de vară a partidului, unde am discutat și despre pregătirile și strategia pentru viitoarea campanie electorală. Trebuie să continuăm să muncim pentru a aduce fonduri europene și guvernamentale la nivel local, pe care să le investim cu prio­ritate în dezvoltarea infrastructurii rutiere, de educație și sănătate publică. Iar împreună cu parlamentarii noștri buzoieni vom sprijini acest efort cu soluții la nivel legislativ și pentru creșterea veniturilor populației. Primarii și ceilalți reprezentanți ai administrației publice locale sunt cei mai importanți pentru că știu problemele cetățenilor pe care îi reprezintă și ale comunităților pe care le conduc, de aceea voi continua să fiu alături de ei și să îi sprijin cu tot ceea ce este nevoie pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le-au promis!”, a scris președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa oficială de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...