• După o carieră de fotomodel, buzoianca a devenit fashion editor şi fashion reporter la Verdict.ro

Buzoianca Nicoleta Ispă­şescu a trecut de cealaltă parte a baricadei! Este vorba despre domeniul fashion, în care frumoasa de 22 de ani şi-a făcut deja un renume, iar acum a ales să nu mai fie intervievată, ci să ia ea interviuri şi să analizeze alegerile vestimentare ale vedete din showbizz-ul autohton.

După ce a defilat pe podiumul Victoria’s Secret de la Beijing şi a avut prezentări pentru celebrul Roberto ­Ca­valli la Milano, Nicoleta a devenit, în urmă cu câteva luni, fashion editor şi fashion reporter la comunitatea de divertisment Verdict.ro, care se bucură de colaborări cu cei mai titraţi critici de modă din ţară, precum Ovidiu Buta şi Maurice Munteanu.  Cum a ajuns aici? Aflăm chiar de la ea.

„Eram deranjată de părerea greşită a oamenilor faţă de modele”

„Pot să îţi spun că zicala omul potrivit la locul potrivit este 100% adevărată. Aşa am început să lucrez la Verdict.ro. Fiind un om căruia îi place să înveţe despre orice, am zis să merg la un interviu şi să mai fac şi altceva, în afara de ­mo­delling. Mă gândeam destul de des că asta nu va dura o veşnicie. Plus de asta, oricât de indiferentă îmi era gura lumii, nu pot să spun că nu mă deranja când auzeam părerea greşită a oamenilor despre modele, aşa că am decis să fac şi altceva”, ne-a declarat Nicoleta Ispăşescu.

Buzoianca este absolventă a Colegiului B. P. „Hasdeu” şi a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, şi recunoaşte că i-a fost puţin greu la început, pentru că nu avea experienţa scrisului şi cu atât mai puţin aceea de televiziune, de reporter, să facă interviuri.

„Am ocazia să cunosc oameni pe care îi urmăream şi acum vorbim de parcă suntem prieteni de-o viaţă”

„Mi-a fost greu să merg cu un microfon în mână şi să iau interviuri, eu obişnuită să mi se pună întrebări. Din contră, chiar am fugit întotdeauna de camerele de filmat. Însă cei din redacţie au văzut probabil potenţialul din mine şi mă încurajau mereu, îmi spuneau că mă descurc foarte bine. Asta m-a făcut să am şi mai multă încredere în mine. Am surprins pe toată lumea, inclusiv familia, atunci când am anunţat că vreau să fac asta şi că îmi place extrem de mult. Dar am susţinerea tuturor şi asta mă bucură mult. Plus că e alta satisfacţia pe care o ai când scrii un articol sau iei un interviu. Îmi place că am ocazia să cunosc oameni pe care îi urmăream şi acum stau de vorba cu ei despre absolut orice, de parcă am fi prieteni de-o viaţă”, a mai mărturisit Nicoleta.

Printre vedetele pe care buzoianca le-a intervievat în materie de fashion şi le-a comentat ţinutele în cadrul articolelor se regăsesc Mihaela Geoană, Andreea Berecleanu, Ciprian Marica, Laura Cosoi, Alina Chivulescu etc.

Momentan buzoianca spu­ne că pune pe locul doi modellingul şi încearcă să profite cât poate de ocazia care i s-a dat. Chiar a declarat că vrea să înveţe cât mai mult din acest domeniu şi să creasă cât mai mult în cariera din acest domeniu ca fashion reporter şi fashion editor.

DISTRIBUIȚI
loading...