Fericire, momente ar­tistice deosebite, multe zâmbete şi emoţii la pachet! Acestea au fost ingredientele de la nunta solistei buzoiene Mirela Ursache, care a avut loc duminică, 9 septembrie. Mireasa a ales o nuntă restrânsă, dar cochetă. Mirela a recunoscut că a resimţit cele mai pu­ternice emoţii din ultimii ani, mai ales la biserică, unde ­sluj­ba a fost oficiată de trei preoţi.

Dacă la biserică i-au fost aproape doar membrii familiei şi câţiva prieteni, la petrecerea organizată în complexul manageriat de soţul ei, Vladimir Răduţ, au luat parte peste 80 de petrecăreţi, printre care şi opt artişti ce au îmbinat stiluri muzicale diferite până în zorii zilei.

„Am avut parte de multe surprize plăcute toată ziua şi pot spune că a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Mi-au fost alături prieteni de suflet, colegi de scenă, familia, a fost totul cum mi-am dorit eu şi Vlad, şi pe această cale le mulţumesc tuturor!”, a declarat Mirela.

Artista a ales să poarte pentru această ocazie specială o rochie culoarea somon, cu pietre preţioase, un buchet extrem de colorat, cu flori şi plante exotice şi aranjamente florale în nuanţele rochiei şi a bu­chetului. Tortul a conţinut elemente şi modele din domeniul muzical, portative, note muzicale şi clapele unui pian în miniatură.

Nu a cântat ea, dar au (în)cântat-o prietenii    

Superstiţioasă din fire, artista a anunţat de la început că nu va cânta la propria nuntă şi s-a ţinut de cuvânt. Momentele artistice au fost susţinute de prietenii artişti, care au pregătit momente memorabile, transformând nunta într-un adevărat spectacol.

Au urcat pe scenă Gigel Olecu, cel ce i-a fost partener de evenimente ani la rând în formula Still de Buzău, băia­tul acestuia, elev la un liceu cu profil muzical din Capitală, instrumentiştii Sebi Cazan, Dan şi Traian Popescu, colaboratorul Mirelei, Constantin Lubui, interpreta la nai Lorena Dumitru şi solistul de muzică latină George Dice. Petrecerea a ţinut până în zorii zilei şi a continuat cu tra­diţionala „ciorbă de po­troace”.

După o scurtă „vacanţă de miere”, Mirela va reveni pe scenă, duminică, la Festivalul Dovleacului de la Poşta Câlnău.

DISTRIBUIȚI
loading...