Musicalul „Mamma Mia”, în care joacă şi buzoianca Bianca Purcărea, a umplut patru seri la rând Sala Palatului, toate reprezentaţiile jucându-se cu casa închisă. Acum, când s-a încheiat seria spectacolelor din Bucureşti, iar musicalul se va relua, în câteva săptămâni, pe litoral, artista buzoiancă, solistă a trupei Cobzality, vorbeşte despre succesul showului în care joacă alături de mari artişti precum Loredana Groza, Horia Brenciu, Aurelian Temişan. ­Rea­mintim că „Mamma Mia!” este primul musical de pe Broadway produs în România.

„Urmează să ducem showul pe litoral“

„Din ce reacţii am auzit în jurul meu, <Mamma Mia!> România a sunat şi a arătat mai bine decât la Londra, lucru cumva confirmat şi de vocal coachul care a venit de la Londra şi care lucrează la musicaluri mari de mai bine de 40 de ani, Mary Hammond. Urmează să ducem showul pe litoral vara asta, o sa anunţ şi eu pe paginile mele exact când şi cum. Ne vedem curând!”, a spus Bianca Purcărea.

Şi cei prezenţi la musical i-au trimis mesaje şi felicitări Biancăi pentru evoluţie şi pentru că face parte dintr-o echipă atât de valoroasă. Buzoianca a declarat, la finalul spectacolului, că totul a fost pur şi simplu irezistibil! Spectacolul s-a vrut a fi o oază de culoare, energie şi bucurie şi s-a marşat pe ideea că oamenii au nevoie de poveşti frumoase, romantism, umor şi muzică bună.

Într-un interviu acordat recent de Bianca despre marele proiect muzical, artista trupei Cobzality a declarat că i-a fost şi greu să spună ce piesă i-a plăcut mai mult din tot musicalul, pentru că ea a crescut cu piesele celebre ale trupei Abba, pe baza cărora a fost realizat megashowul.

 

Despre momentul preferat din spectacol

„Ah, mi-e atât de greu sa aleg una! Am crescut cu ABBA şi iubesc muzica band-ului, dar din showul <Mamma Mia!>, <Slipping through my fingers> este momentul muzical cel mai special şi mai plin de emoţie. Ştiu că poate părea ciudat, dar totul a decurs perfect, însă, dacă ar fi totuşi să găsesc un moment mai special de la repetiţii, ar fi acela în care am început cu toţii să ne însuşim personajele şi să vorbim numai în replicile din spectacol. <Mamma Mia> este proiectul la care am visat şi din care mi-am dorit să fac parte încă de când l-am des­coperit. E o bucurie continuă, o nebunie atât de frumoasă şi plină de provocări din care sunt onorată să fac parte şi pentru care sunt recunoscătoare”, a declarat Bianca Purcărea.

Musicalul  „Mamma Mia!” s-ajucat în perioada 24-27 mai 2018 la Sala Palatului din Bucureşti. În România, „Mamma Mia!“ a fost o co-producţie sloveno-română, iar Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Cornel Ilie, Ciprian ­Teodo­rescu, Ernest Fazakas, Adrian Nour i-au interpretat pe Sam, Harry şi Bill, posibilii taţi ai Sophiei (Bianca Purcărea), în acest spectacol. Alături de aceştia, li s-au alăturat Loredana Groza şi Mirela Vaida în rolul Donnei, mama Sophiei.

DISTRIBUIȚI
loading...